Tüntetést szerveznek Niedermüller Péter ellen

A csütörtök délután 17 órára meghirdetett eseményen felszólal Bayer Zsolt, Hollik István, Illés Boglárka, illetve Bajkai István főszervező is.

Forrás: origo.hu, MTI,Mandiner2020. 01. 28. 15:04
null
Forrás: facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere a napokban a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat becsmérelte, ezért a VII. kerületi Fidesz és Fidelitas tüntetést szervez csütörtökre – számol be róla az Origo cikke.

Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester, a DK alelnöke kirekesztő, kereszténygyűlölő, rasszista mondatai felháborítóak! Nincs helye a közéletben! – ezzel a jelszóval hív tüntetésre a helyi Fidesz és Fidelitas csütörtökön 17 órára a Polgármesteri Hivatal (1073 Budapest Erzsébet körút 6.) elé. Azokat várják, akik nem értenek egyet a DK-s politikus mondataival.

A megmozdulást a Facebookon kezdték el szervezni.

https://www.facebook.com/fidesz7ker/photos/gm.195002844884864/1203911593140771/?type=3

Az Origo értesülései szerint az eseményen felszólal Bayer Zsolt publicista, Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke, illetve Bajkai István, az esemény főszervezője, a körzet országgyűlési képviselője is.

Emlékezetes, hogy a Gyurcsány-párt politikusa azzal kavart botrányt, hogy az ATV műsorában „rémisztő képződménynek” nevezte a fehér, keresztény heteroszexuális férfiakat.

Később a DK és Niedermüller Péter is megpróbálta megmagyarázni, hogyan is kellene helyesen értelmezni szavait.

Mint ismert, Niedermüller korábban rendszeresen durva stílusban támadta a magyar kormánypártokat és követőiket ötéves uniós képviselősége alatt – emlékeztet rá cikkében az Origo.

A gyurcsányista politikus már tíz éve is katolikusok ellen hergelt

Korábbi Facebook-profilján az elmúlt évtizedben többször is a katolikusok ellen hergelt Niedermüller Péter (profilja szerint Peter Niedermueller).

Az erzsébetvárosi DK-s polgármester általánosítva, kvázi az összes katolikus iskolát vádolta pedofíliával, amikor egy olyan útjelző táblát posztolt, amelyen kisgyermekek menekülnek egy pap elől. Niedermüller azt írta a képhez hozzászólásként: „Vigyázat! Katolikus iskola” – idézi fel a Gyurcsány-párt politikusának korábbi megnyilvánulását a Mandiner cikke.

Századvég: Morálisan vállalhatatlan Niedermüller Péter rasszista nyilatkozata

Morálisan vállalhatatlan Niedermüller Péter ellenzéki erzsébetvárosi polgármester rasszista nyilatkozata, amelyben „rémisztő képződménynek” nevezte a fehér, keresztény heteroszexuális embereket az egyik kereskedelmi televízió január 23-i műsorában – reagált a Századvég Alapítvány kedden közleményben a DK-s politikus nyilatkozatára. Niedermüller Péter megnyilvánulását a közleményben szó szerint idézték.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.