Újbudát is megszabadította a szivárványos zászlótól Novák Előd

A Mi Hazánk alelnöke kötelességének érezte a törvényes rend helyreállítását.

Magyar Nemzet
2020. 08. 18. 16:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budapesti Városháza után ma Újbuda önkormányzatának épületéről is eltávolította a szivárványos zászlót Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Facebook-bejegyzésében azt írta: – A DK fővárosának minősülő Újbuda immár a homoszexualizmus fellegvára is lett: idén itt rendezik meg az LMBTQP propagandasorozatának legtöbb rendezvényét, ráadásul egy olyan önkormányzati művelődési házban, mely egész augusztusban semmilyen más rendezvénynek nem biztosít helyet, csak ennek a szexuális aberrációk – közfeladatnak nem minősülő – népszerűsítésének.

Novák Előd panaszt nyújtott be a jegyzőnek arra hivatkozva, hogy önkormányzati képviselőként is kirekesztik őt az önkormányzati intézményből világnézeti okok miatt, ugyanis

a homoszexualitástól a pedofíliáig féltucatnyi devianciát propagáló rendezvénysorozat házirendje szerint a más véleményt képviselők nem vehetnek részt az eseményeken.

A Mi Hazánk alelnöke kijelentette: – Az ország ötödik legnagyobb önkormányzata, Újbuda is garázdaságot kimerítő módon felvonta a sokakban megbotránkozást keltő LMBTQP-zászlót, ezért helyi önkormányzati képviselőként

kötelességemnek éreztem a törvényes rend helyreállítását a szivárványos lobogó levonásával és eltüntetésével, egyúttal elvárom a garázda elkövetők rendőrségi előállítását.

A zászlólevonást követően ezúttal egy motoros bajtársam oldott kereket a szivárványos szeméttel – tette hozzá Novák Előd.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.