Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

A Helyzet

Középpontban
A családvédelmi akciótervvel megvalósul az, ­amiért a Nagycsaládosok Országos Egyesülete harminc éve küzd, vagyis a család a kormányzás középpontjába kerül.
Pintér Balázs
Szilánkok
A szépséges imázs lassan szilánkokra töredezik, kivillan a kékes-csillagos közös érdek mögül a nagy és gazdag és becsületes országok nagyon is határozott önérdeke.
Sitkei Levente
Ojan bályosak
Ha mégis elszomorodhatunk kissé, az azért van, mert hajdan ebben a parlamentben mégiscsak Mikszáth Kálmánok, Tiszák és Bethlenek ültek.
Bayer Zsolt
Erős kezdés
Még két hónap sem telt el az évből, ezért elmondható, hogy jól indul a 2019-es esztendő gazdasági és pénzügyi szempontból egyaránt.
Kiss Gergely
Adok vagy kapok
Még egy hét sem telt azóta, hogy Orbán Viktor bejelentette a családokat segítő legújabb intézkedéscsomagot, máris rengeteg véleménynyilvánítás látott napvilágot.
Jakubász Tamás
Az angol lány
Az Iszlám Államnak ugyanúgy vége lesz hamarosan, mint az al-Kaidának vége lett, mert ezeknek a szervezeteknek mindig behatárolt az élettartamuk.
Sitkei Levente
Szégyen nélkül
Karácsony is jobban tenné, ha eldobná maszkjait, visszamenne közvélemény-kutatónak, elemzőnek, ott aztán annyi sületlenséget hordhatna össze, amennyit csak akar.
Néző László
Nagyszüleink szégyene
A meztelen csigában nincs far-hát, s aki nem hiszi, járjon utána. Nagyon messzire nem kell menni, elég megtekinteni a legközelebb fellelhető jobbikos potentátot.
Bayer Zsolt
A kincs
Túlzottan is sokáig hajolt földig az aktuális vezető olyan emberek előtt, akik egyszerűen csak kihasználták a magyar gyengeséget, és a kincsből kimarkoltak annyit, amennyit bírtak.
Sitkei Levente
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.