Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

A Helyzet

Német lecke
A közérzet egyre rosszabb. Egy hó eleji felmérés szerint a németek csaknem fele – és a nők többsége – nem érzi magát biztonságban.
Szőcs László
Menekülés helyett
Az államadósság a balliberális kormányok tevékenységének nyomán 2010-re a GDP 81 százalékára nőtt, ami mára az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának köszönhetően 68,7 százalékára csökkent.
Kiss Gergely
A tisztelet hangján
Vannak olyan kiváltságos pontjai a világnak, amelyeknek az a sorsuk, hogy adott pillanatokban történelemformáló események helyszínéül szolgáljanak.
Kis Ferenc
Új millennium
Hogy mit üzenhet a Szent István-i gondolat nekünk, ezer évvel később élő magyaroknak? Leginkább talán azt, hogy tartsunk ki a hitünk, a keresztény kultúránk mellett.
Borsodi Attila
A szükséges jó
A szakadék széléről kellett visszahúzni az országot 2010-ben az Orbán-kormánynak, de ennél sokkal többet tett az elmúlt kilenc évben.
Kis Ferenc
Nem adjuk a jövőnket
A statisztikai mutatók mögött mindig ott vannak az emberek, a magyar családok, s nekik, igaza van Békesinek, érdekükben áll, hogy ez a kormányzás hosszabb távon is fennmaradjon.
Néző László
Linder és Gyurcsány
A Gyurcsány-kormányok idején új korszak következett, a pazarlás és zabrálás időszaka, amelyet nem véletlenül szoktak a hírhedt Linder-mondatokkal összefüggésben emlegetni.
Haraszti Gyula
Románia előttünk jár
Az amerikai katonák használta gyereklányok nem fogják megkapni soha azt az elégtételt, ami járna nekik. A Kövesik és a Basescuk nem fognak ráérni ilyen csip-csup ügyekre.
Bayer Zsolt
A cselekvés ideje
Carola Rackete – nevéhez híven – üstökösként robbant be a köztudatba. Magánakciójával nem csupán a liberális értelmiség körülrajongott sztárja lett, de a „civil” szervezeteket is felbátorította.
Kottász Zoltán
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.