Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

A Helyzet

Gyurcsány, a keresztapa
Elképesztő, milyen intenzitással és milyen gátlástalanul gyűri maga alá Gyurcsány Ferenc a teljes hazai ellenzéket. Elképesztő, mert továbbra sincs semmilyen érdemi mondandója a zsigeri Orbán-fóbián kívül.
Gajdics Ottó
Rossz kabát
Ne feledjük, a gazdag ember azért gazdag, mert nem ad senkinek a vagyonából, nem költ szükségtelen dolgokra, hanem borzasztó aprólékosan kiszámolja, mire kell feltétlenül pénzt szánnia.
Sitkei Levente
Vitára hív Orbán Viktor
Minden ok megvan a magabiztosságra: az elmúlt tíz év építkezésének eredményeként eljutottunk oda, hogy nem a Fidesznek van szüksége a néppártra, sokkal inkább fordítva.
Kis Ferenc
Mégis, kinek a pénze?
Ahogy az hétévente menetrendszerűen bekövetkezik és most is várható volt: telik az idő, emelkednek a tétek az EU következő keretköltségvetése kapcsán.
Szőcs László
Zöld hazafiság
A jobboldali, konzervatív, patrióta gondolkodók, döntéshozók felelőssége még nagyobb, hiszen számunkra magától értendő és másoktól is megkövetelendő az Isten teremtette ember és világ védelme.
Baranyai Gábor
Hinni önmagunkban
Hosszú beszédre készültünk, maga a szónok is erre figyelmeztetett, de a végén úgy állhattunk fel, hogy akár egy újabb ötvenperces értékelést is meghallgatnánk.
Kis Ferenc
A GKI és a varázsgömb
Pénteken kiderült, hogy a magyar gazdaság növekedése tavaly 4,9 százalék volt. Tehát az ország teljesítménye továbbra is az uniós tagállamok élmezőnyében van.
Kiss Gergely
Másvilág
A SAS azt sugallja, a nemzetiség csak egy adminisztrációs kód, amelynek semmi jelentősége, pedig van, és ezt nem a légitársaság kommunikációs osztálya fogja eldönteni.
Sitkei Levente
Hazai pálya
Két év folyamatos kampány után két év kormányzás következik, ami azonban semmivel sem békésebb műfaj, mint a választásokat felvezető politikai közelharc.
Kis Ferenc
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!