Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 16., szerda, Gál napja

A Helyzet

A „bűnös város”
Amúgy pedig ideje tudomásul vennünk, hogy ma például Európa kilenc legnagyobb fővárosából nyolc balodali-liberális vezetésű, egy kivétel van: Madrid. Ennek pedig nyilván oka van.
Bayer Zsolt
Borkai szőrcsuhája
Győrben és Kispesten gyülemlett fel a kampányban a legtöbb szenny. E két helyszín regnáló polgármestere a szavazóktól mégis további bizalmat kapott.
Ballai Attila
Nem a vég, a kezdet
A Fidesz egyértelműen az ország első számú pártja és a vidék vezető, összetartó ereje maradt, a térkép, csakúgy, mint a 2018-as parlamenti választásokon, narancssárgába borult.
Magyar Nemzet
A valóság pártján
A magyar baloldalban jó másfél évtizede nincs már tartás, morál, idea, jövőkép, egyre silányabb ügyeket egyre silányabb alakok képviselnek, és a kölcsönhatás örökösnek tűnő negatív spirálba mutat.
Ballai Attila
Egy kispesti történet
A kispesti önkormányzatot a jelek szerint gazemberek gyülekezete ejtette foglyul, akik széthordják a választópolgárok alól a kerületet. És a következő öt évben végig fognak tolni mindent. Ha hagyjuk.
Bácskai Balázs
Asztráltestek
Annyi tanácsot adhatunk a szereplőknek, hogy hamar keressenek egy gondnokot állandóra a külföldi ingatlanokhoz, mert egy ideig nem lesz lehetőségük megjelenni ott személyesen.
Bayer Zsolt
A lódító zöldítő
Az ellenzék legfőbb és mindenes jelöltje a Holdnak, pontosabban az ellenzéki szólamokra vevő fővárosi szavazóknak énekel, hátha pár szavazatot szerezhet.
Baranyai Gábor
Utolsókból elsők lennének
Amíg Szegedet még a mai napig megmenti a píárja, addig Miskolc több-kevesebb sikerrel azt az elvet próbálja megvalósítani, hogy nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani.
Borsodi Attila
Tenyér a pánikgombon
Tizedik éve érnek fel szakadatlan politikai szomorújátékkal a hazai ellenzék megnyilvánulásai, de a legríkatóbb jelenetek alighanem azok, amikor a saját választóit nézi teljesen hülyének.
Szőcs László
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …