Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

A Helyzet

A Dunán túl
Szlovákiának van egy nagy létszámú, történelmi okokból egy tömbben élő, évezredes hagyományokkal rendelkező, saját kultúráját követő és arra nagyon büszke közössége.
Sitkei Levente
A szabadság évtizedei
1989. június 16-án a Hősök terén, Nagy Imre és mártírtársai koporsóinál egy egész nemzet állt vigyázzban, egy egész ország érezte, hogy nincs visszaút. Soha többé nem akarunk szocialista diktatúrában élni.
Néző László
Infobiznisz
Minden aláírásgyűjtés feltételezi a bizalmat az állampolgár részéről a kezdeményező iránt, amit Hadházy Ákos visszataszító módon használt fel saját anyagi vagy politikai céljaira.
Kis Ferenc
Úton a Puskás Arénába
A futball olyan különös műfaj, amelyben a Puskás-díjas góllal elért győzelemért ugyanúgy három pont jár, mint amit egy Pátkai-féle „csúnyácskával” csikarunk ki.
Ch. Gáll András
Elakadásjelző Berlinben
Pár hónapja sokan még a CDU elnökváltásához fűztek reményeket, ám a Merkel után a kereszténydemokraták élére álló Annegret Kramp-Karrenbauer láthatóan nem vált be. De okos ez a Merkel asszony!
Szőcs László
Képsorok
A bevándorlási válság, úgy tűnik, három évig tudta lekötni a nyugati emberek figyelmét. A tévénézők más csatornákra kapcsoltak. Ma a klímaváltozás a slágertéma.
Kottász Zoltán
A románokhoz
Nézem az eltorzult arcaitokat a televízióban, nézem, ahogy rárontotok egy maroknyi magyarra, egy temetőre, a halottak nyughelyére, sírkeresztekre. Nézlek benneteket, és tudom, ti nem ilyenek vagytok.
Bayer Zsolt
Baloldali kísérlet
Dánia ismerte fel, hogy a baloldali politizálás nem követeli meg automatikusan a jobboldali eszmék letagadását, az azoktól való elfordulást, hiszen nem 1935 van.
Sitkei Levente
Túl a számokon
Világos ívet rajzolnak fel az elmúlt évek költségvetési céljai, melyek elérésével lépésről lépésre szélesednek azok a lehetőségek, amelyek egyre élhetőbbé teszik hazánkat.
Kiss Gergely
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.