Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

A Helyzet

Európa élén
Akik visszajöttek, ott folytatják, ahol abbahagyták. Szinte még el sem foglalták széküket, a fizetésüket már meg is emelték. Előbújtak a bukott embereik, és beültek a készbe, a jóba.
Kiss Gergely
Esély
Valaki igazán kiszámolhatná azt is, vajon a Népstadion behozta-e az árát, s az új Puskás Arénának – amelyet péntek este adnak át – van-e esélye ugyanerre.
Novák Miklós
Illem és illetmény
Egyes baloldali városvezetők kifejezetten pitiánerségről tettek tanúbizonyságot, két kerületben pedig méltatlan helyzetbe hozták a jobboldali politikusokat.
Bácskai Balázs
Ezen múlik minden
A korábbi és a mostani politikai felfogás között világos a különbség: nem mindegy, hogy a pénzt honnan teremti elő az állam és az sem mindegy, mire fordítja.
Jakubász Tamás
Az új Európa ízei
Európa alakul, hiszen nem tud nem alakulni, és ez nemcsak a nemzeti ételek változásában látszik, hanem a politikában is.
Sitkei Levente
Jászi Oszkár unokái
Kísértet járja be a Kárpát-medencét. Jászi Oszkár kísértete, aki 1918-ban Magyarország föderalizálását ajánlotta fel az elszakadásra készülő nemzetiségi vezetőknek, a maradásért cserébe.
Pataki Tamás
Méregzöld Karácsony
Lassan minden napra jut egy meglepő, de csak elvétve mulatságos bejelentése Budapest új, balliberális főpolgármesterének, Karácsony Gergelynek.
Kis Ferenc
Bevezetés a diplomáciába
Ha a világ felhőtlen, háborítatlan és tökéletes hely volna, nem lenne szükség diplomatákra, legfeljebb társalkodónőkre, síoktatókra és fitneszedzőkre. De nem az.
Szőcs László
Nem a faktor vége
Borkai a választás után kilépett a Fideszből, s ha csak nagy sokára is, de a polgármesterségről is lemondott. Elmondható vajon ugyanez az ellenzék botrányhőseiről?
Nagy Áron
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …