Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 23., kedd, Béla napja

A Helyzet

Valóban feltámadt
Olvashatjuk a híreket, hogy persze mindenki elítéli, és szörnyűség, ami történt, de valójában senki sem tesz semmit, hogy a keresztényeket megvédje.
Sitkei Levente
Falovak
Gyurcsány Ferenc rokonainál és elvbarátainál közvetlen együttműködést lehetett felfedni az oroszokkal. Az egykori szocialista kormányfő már a házasságkötése idején csapdába kerülhetett.
Haraszti Gyula
Laposföld-hívők
Az Európai Egyesült Államok eszméje halott eszme. Halva született. Senki sem tudja, mit jelent, senki sem tudja, hogyan is kellene megvalósítani, de azt mindenki tudja, hogy lehetetlen létrehozni.
Néző László
Miasszonyunk...
Talán nem veszett el még minden. Lángolt a Notre-Dame, és az emberek zokogtak és imádkoztak. Igen, zuhanó repülőn feltűnően kevés az ateista…
Bayer Zsolt
Lakmuszpapír
Most az a szerencsés helyzet is előállt, hogy a szakma érdekképviseletei és a kormányzat között eredményes az együttműködés. Van miért összefogni, aki ugyanis nem épít, az rombol.
Kiss Gergely
Tűz és víz
A DK elnöke szerint egy új európai háború közeleg. De a háború nemcsak Gyurcsány fejében zajlik, hanem az ellenzéki jelöltek között is folyik, mint ahogyan ezt már megszokhattuk.
Haraszti Gyula
Égi jelek
Hiszem, hogy valahol, mélyen, vagy inkább fent, a magasban, igenis a rend az úr. Még a legreménytelenebb értékvesztés és eszementség idején is.
Ballai Attila
Ítél a nép
Bele kell törődnünk, hogy a 2010 előtti világ politikusbűnözői nem vagy csak a legritkább esetben és rövid ideig gyarapítják Magyarország börtönnépességét.
Nagy Áron
Piszkos játszma
Elkeserítő az a piszkos játszma, amelybe a liberális nyugati elit kezdett politikai ellenfelei lejáratására: mi más lehet az osztrák FPÖ, Matteo Salvini vagy a német AfD, mint Putyin ügynökei.
Kottász Zoltán
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.