Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 3., péntek, Buda, Richárd napja
HÍR TV - Publi Café:Áriázásba kezdtek a liberálisok

A Helyzet

Helikopterezés
Az Európai Bizottság ide süllyedt. Öt évvel ezelőtti, hibásnak bizonyult, használhatatlan struktúra elleni tiltakozást büntet meg a világszerte terjedő fertőzés idején.
Sitkei Levente
Teszetosza tiszt
Ha valakinek eddig nem volt teljesen világos, hogy Karácsony Gergely totálisan alkalmatlan a főpolgármesterségre, annak ez egyre nyilvánvalóbbá válhat most, a koronavírus-járvány idején.
Haraszti Gyula
Mortalitás-tanmese
A magyar kormánynak nem pusztán a járvánnyal, hanem a saját ellenzékével és az ellenzéki sajtóval is meg kell küzdenie. Ez az egyetlen, ami megkülönböztet bennünket a világ összes többi országától.
Bayer Zsolt
Egy hét
Ennyit tudott elérni a parlamenti ellenzék, hogy késleltesse a hatékony küzdelmet. Ránéztek a népszerűségi mutatókra, és azt látták nem muzsikálnak valami fényesen, ki kell találni valamit.
Sitkei Levente
Telefonbetyár
Helló, melósok! Ha nem lett volna elég bajotok a világjárvány kellős közepén, most még itt vagyok én is. Jakab Péter vagyok, és mindent jobban tudok.
Gajdics Ottó
Van máááásik!
Aztán jött a másik ellenzéki mantra: nincs elég lélegeztetőgép. Kiderült, hogy van 2560, és még jön egy csomó. Ez nagyjából 60 ezer megbetegedésig elegendő. Ekkor átálltak másra.
Bayer Zsolt
Kelet fénye, nyugat árnya
Ha baj van, akkor az európai nemzetek csak magukra számíthatnak, az EU mint a kontinens nagy részét összefogó intézmény jelen állapotában alkalmatlan arra, amiért létrejött évtizedekkel ezelőtt.
Kis Ferenc
Önigazoló jelentések
Radka Maxová, a liberális EP-képviselőnő – féltve a jogállamiságot – az EU vezetőinél aggódott egy sort a magyar koronavírus-törvényjavaslat miatt.
Szőcs László
Kultúra járvány idején
Az ellenzéki politika igazán felnőhetne a hazai kultúrateremtők szintjére. Ellenkező esetben nekik nemigen adatik meg az újrakezdés lehetősége a vírusválság után.
Megyeri Dávid
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!