Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

A Helyzet

Rosálás Moszkvában
A 67 éves Putyin két évtizede a Kreml ura, ami Sztálin óta példátlan, de a világpolitika mai főszereplői között sem akad más, aki 1999 óta hatalmon lenne.
Szőcs László
Kiváltságos bűnözők
A tetteknek következményük van, minden embernek felelősséget kell vállalnia a cselekedeteiért, ha bűnt követ el, akkor azt a súlyának megfelelően bünteti a társadalom.
Kis Ferenc
Az összeesküvés
2019 októberének elején felfokozott hangulat uralkodott az országban, az önkormányzati választások kampányfinisében a Borkai-ügy vetélkedett a Lackner-üggyel.
Bácskai Balázs
Vasajtó
A legtöbb ember számára nem érthető, milyen folyamatok zajlanak le a Vatikán vasajtaja mögött, miként csapnak össze érdekek, lobbicsoportok, amelyeknek képviselői egyazon egyház tagjai.
Sitkei Levente
Ellenzéki pótcselekvés
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke legfrissebb kinyilatkoztatásával nem kisebb potentáttal megy szembe, mint magával Gyurcsány Ferenc baloldali főhadúrral.
Megyeri Dávid
Feketedobozok
Világpolitikai szereplők reagálnak egy légi szerencsétlenségre, miközben családok három földrészen gyászolják szeretteiket, akik pedig nem katonák, hanem hétköznapi polgárok voltak.
Szőcs László
Csúcsformában
A magyar miniszterelnök csütörtökön közel három órán át állt a hazai és nemzetközi sajtó képviselői előtt, és válaszolt a legkülönbözőbb témaköröket érintő kérdésekre.
Kis Ferenc
Nemzeti alapon
Ha nem is vagyunk különbek másoknál, de mindenki mástól különbözünk. A mi múltunkat, örökségünket csak a mi iskoláinkban, a mi pedagógusaink plántálhatják bele a mi gyermekeinkbe.
Ballai Attila
Negyven nap
Irán azt tervezi, hogy az USA szárazföldi hadseregét terrorszervezetté nyilvánítja. Magyarán kilövési engedélyt kap mindenki, hogy lelőjön egy amerikai katonát, legalábbis Irántól.
Sitkei Levente
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …