Balos bumerángprogram

Hatalmasat téved Fekete-Győr András, amikor azt hiszi, hogy a családtámogatások megkurtításának, elvonásának a tervével valami vadiújat húzott.

2021. 03. 11. 6:00
null
Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András riporterek kereszttüzében Forrás: Facebook Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmasat téved Fekete-Győr András, amikor azt hiszi, hogy a családtámogatások, otthonteremtési juttatások megkurtításának, elvonásának a tervével valami vadiújat húzott. A felsőfokú végzettségű, tehát elvben maximális tájékozottsággal rendelkező Momentum-vezérnek tisztában kellene lennie azzal, hogy a baloldali kormányok lényegében ugyanezzel operáltak minden alkalommal, amint a hiszékeny nagyközönség hatalomra segítette őket a voksaival.

A Horn–Kuncze-kormány, a Medgyessy-kabinet és a Gyurcsány-féle társulat is eredetileg azzal hitegette a népet, hogy lesz majd szőlő, lesz majd lágy, háromhatvanas kenyér és persze bőséges szociális juttatásözön, csak tegyék a megfelelő rubrikába az emberek az ikszet. Aztán persze jött menetrendszerűen a keserű ébredés, amikor minden alkalommal kiderült, hogy éppen az ellenkezőjét hajtják végre a neo- és posztkommunisták. Magyarán: ott rövidítették meg a családokat, ahol csak tudták. A juttatászuhatagból elvonásdömping, nadrágszíjmeghúzási projekt lett. Egyedül Medgyessy Péter jelentett kivételt, mert ő a száznapos programjából valamit azért megpróbált keresztülvinni – meg is buktatták.

Amiben viszont teljesen különböztek a Fekete-Győr-féle alakoktól, az az, hogy volt minimális eszük, és nem kürtölték világgá megszorító szándékaikat már a választások előtt bő egy évvel. Még Gyurcsány is őrizte a titkot, hogy mire készülnek – saját őszödi coming outja szerint. Persze hiába is takargatták később már ezeket a lakosságellenes szándékokat és ígértek fűt-fát, a magyar embert háromnál többször nemigen lehet becsapni, és 2010-től már hiába próbálkoztak a hazugságshow-kkal.

Ezzel szemben a vídiaeszű Fegyőr – az ATV-ben elhangzott programismertetése szerint – már most kész romba dönteni a baloldal amúgy is csak saját házi közvélemény-kutató cégei szerint izmosodó esélyeit. Mit mondhatunk erre? Csak így tovább! A magyar valóságban totális információhiánnyal küszködő megélhetési politikus, akinek az alapvető élelmiszerek áráról éppúgy fogalma sincs, mint hogy milyen kerületek, utcák, terek találhatók a fővárosban, még azt a bravúrt is véghezviszi, hogy a baloldali szavazók felháborodását magára vonja.

Ha pedig kierőszakoskodja, hogy az otthonteremtési támogatások, családi adókedvezmények lenullázása az ellenzéki összecsimpaszkodás hivatalos programjává váljon, még azt is elérheti, hogy a baloldali indíttatású polgárok ne ilyen lovat akarjanak. Hisz ki az a baloldali érzelmű családfő vagy családanya, aki arra szavazna, hogy gyermekeitől vonják el a pénzt, levegőt és a jövőbeli életlehetőségeket, perspektívákat? Ilyen sületlenség, bumerángprogram csupán olyan IQ-hiányos fantasztáknak a fejében gyökerezhet meg, mint az olimpiafúró párt vezére.

Megjegyezzük: már akkor gyanús volt, hogy Fegyőr szellemi képességei nem állnak arányban feneketlen politikai ambícióival, amikor a budapesti olimpia megtorpedózása után meghívták szintén az ATV stúdiójába. Akkor a műsorvezető kérdésére, nem tudna-e valami konkrétumot említeni arról, mit terveznek például az egészségügyben, az újsütetű pártelnök válasz helyett tompán nézett és hallgatott.

Persze tudjuk, honnan fúj a szél: a lehetséges külföldi szponzoroknak, uniós és pénzügyi potentátoknak szólnak a Momentum násztánclépései. Azt susogják: minket támogassatok, mert mi akarjuk a legnagyobb felfordulást, nemzetellenes fordulatot. A nagyeszű forradalmárok mindössze azt hagyják figyelmen kívül, hogy ez idő szerint a választásokat hazánkban rendezik, nem pedig a pénzéhes globalista támogatók körében. És ezen semmilyen népszavazási lepusztítási kezdeményezéssel nem lehet változtatni.

(Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a DK és Fekete-Győr András, a Momentum elnöke; Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.