Keresés
Magyar Nemzet
2019. március 20., szerda, Klaudia napja
Archívum, Archívum
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/archivum-archivum/forumsorozat-egy-megvalosithato-egeszsegugyi-programert-6146324/

Fórumsorozat egy megvalósítható egészségügyi programért

Gógl Árpád fórumsorozatot indít, amelynek célja, hogy segédkezzen egy megvalósítható egészségügyi program kidolgozásában. A volt egészségügyi miniszter kijelentette: széles körben kell lefolytatni az „együttgondolkodást”.

Megvalósítható egészségügyi program kidolgozását szolgáló fórumsorozat indítását kezdeményezte Gógl Árpád (Fidesz); az első rendezvényt májusban Székesfehérváron tartják. Ezt csütörtökön székesfehérvári sajtótájékoztatóján közölte az Orbán-kormány volt egészségügyi minisztere.

Az „együttgondolkodásba”, a reális, megvalósítható program megalkotásába az orvosszakmán kívül az egészségügyi szervezeteket, kamarákat, az önkormányzatokat, egyházakat és a civil szervezeteket is be kívánja vonni – mondta. Mint kifejtette, olyan programot kell alkotni, amely egyaránt szolgálja az ifjú generációk egészségszemléletű nevelését, a felnőtt nemzedékek egészségügyi ellátásának biztonságát, s az általa „utolsó mérföldnek” nevezett program kidolgozását, megvalósítását.

A következő hetekben több városban tartanak majd fórumokat munkatársaival, s az azokon elhangzott javaslatok figyelembevételével várhatóan őszre készül majd el az egészségügy megújítását célzó programjavaslatuk – mondta Gógl Árpád.

(MTI)

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Életet ment a sofőrteszter
Felkeresett bennünket Papp Ferenc feltaláló, aki régóta dolgozik egy olyan eszköznek a kifejlesztésén, ami hatékonyan megakadályozná az autóvezetésre alkalmatlan sofőrök számára az elindulást.

Poszt-trauma

Sargentini nem nyugszik és pesszimista
Már ő is meg akarja mondani, mik a kereszténydemokrata értékek.

Poszt-trauma

Szabó Tímea szavaival adott mattot az ellenzéknek Orbán Viktor
Nagyon nekifeszültek.

Poszt-trauma

Tordai, a szegény ember rocksztárja
Abból is az elfuserált, karizma nélküli fajta. Cserébe bunkó.

Poszt-trauma

Ezért mehetett Weber a CEU-ra?
A tárgyalás, ami nem tárgyalás.
Zajlanak a tárgyalások a Fort Trumpról
Lengyel és amerikai sajtóbeszámolók szerint javában zajlanak a tárgyalások Washington és Varsó között egy állandó amerikai katonai bázis telepítéséről.

Fricz Tamás blogja

Nincs alku
Számos jel arra mutat, hogy a néppárton belüli hangadó, meghatározó – döntően nyugat- és dél-európai – pártok minden áron a magyar pártszövetség kizárását akarják elérni.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.