Keresés
Magyar Nemzet
2019. március 25., hétfő, Irén, Írisz napja
Archívum, Archívum
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/archivum-archivum/ugro-miklos-fagypont-alatt-6334535/

Ugró Miklós: Fagypont alatt

Ugró Miklós: Az ember mindenkor a maga lehetőségei szerint felkészítette otthonát a hidegre, amely gyakorlatnak a mindenre képes technikai fejlettség és a „gondoskodó” állam együttműködése vetett véget. Rosszul táplált, nehezen mozgó, lelassult vérkeringésű idős emberek vacogják halálra magukat a hideg kályha mellett, amibe nem tudtak befűteni, mert nem jutott pénzük tüzelőre, esetleg vettek tüzelőt, de ellopták, mert kikapcsolták lakásukban a gázt, a villanyt, a távfűtést, mert nincs senki, aki egy tányér meleg ételt vinne nekik, felaprítaná a tűzifát, kihűlőben lévő, magatehetetlen testükön megigazítaná a félrecsúszott takarót.

(Magyar Nemzet, 2009. január 12.)

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Orbán Viktor: Most kell cselekedni, vagy késő lesz
A kormányfő hangsúlyozta, hogy a migráció időhorizontja évtizedekben mérhető, és be kell ismerni, hogy az EU jelenlegi vezetői, mostani struktúrái képtelenek a problémát megoldani.

Poszt-trauma

Dermesztő jövő: Klónozott kutyák őrizhetik a rendet
Szép új világ.

Poszt-trauma

Csoda történt: Merkel megvilágosodott
Későn jött felismerés.

Poszt-trauma

Helyesbítjük a CEU sajtóközleményét
Nem mindegy, hogy a botnak melyik végén...

Poszt-trauma

Ön befogadná Alit?
Provokatív, de nem indokolatlan kérdést tett fel a svéd portál.
Túl sok…
A normális ember ma egyszerűen felismerhető: tisztában van azzal, mi történik Európával, látja a veszélyeket, és ellenzi a tömeges migrációt.

Fricz Tamás blogja

Nincs alku
Számos jel arra mutat, hogy a néppárton belüli hangadó, meghatározó – döntően nyugat- és dél-európai – pártok minden áron a magyar pártszövetség kizárását akarják elérni.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.