Keresés
Magyar Nemzet
2019. március 24., vasárnap, Gábor, Karina napja
Archívum, Archívum
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/archivum-archivum/unneplok-kozott-robbantott-6294977/

Ünneplők között robbantott

Legkevesebb hét ember meghalt hétfőn, amikor egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát a pakisztáni főváros, Iszlámábád közelében fekvő Ravalpindiben. A merénylő ünneplő emberek közé furakodva hozta működésbe a pokolgépet.

Pakisztán több városában tartottak ünnepségeket abból az alkalomból, hogy Aszif Ali Zardari elnök hétfőn az ellenzék követelésére úgy döntött: március 21-i hatállyal visszahelyezi tisztségébe a legfelsőbb bíróság elnökét. Iftihár Mohammed Csaudri főbírót még a Pervez Musarraf vezette katonai rezsim távolította el tisztségéből 2007-ben.

(radio.hu)

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Gördülő nővérkék
Robot tájékoztatott egy kaliforniai kórházban fekvő súlyos tüdőbeteget arról, hogy néhány napon belül meghal. A gyógyászatban ennél hasznosabb dolgokra is használják a robotokat.

Poszt-trauma

Dermesztő jövő: Klónozott kutyák őrizhetik a rendet
Szép új világ.

Poszt-trauma

Csoda történt: Merkel megvilágosodott
Későn jött felismerés.

Poszt-trauma

Helyesbítjük a CEU sajtóközleményét
Nem mindegy, hogy a botnak melyik végén...

Poszt-trauma

Ön befogadná Alit?
Provokatív, de nem indokolatlan kérdést tett fel a svéd portál.
Súlyos minőséghátrányban
Szalai hat évvel emlékezetes kifakadása után újból megnyilvánult. Akár igaza is lehet, inkább az a furcsa, hogy úgy beszélt, mintha kívülálló lenne, pedig ő is részese a kudarcnak.

Fricz Tamás blogja

Nincs alku
Számos jel arra mutat, hogy a néppárton belüli hangadó, meghatározó – döntően nyugat- és dél-európai – pártok minden áron a magyar pártszövetség kizárását akarják elérni.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.