Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 20., szerda, Aladár, Álmos napja
Archívum, Archívum - Magyarnemzet
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/archivum-magyarnemzet/roviden-4805921/

Röviden

Orbán Viktor első fokon pert nyert
Helyreigazításra kötelezte a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) a Lévai Anikó és Orbán Viktor által kezdeményezett eljárás nyomán a Magyar Hírlapot, a Vasárnapi Blikket, valamint a tv2 Tények című műsorában elhangzottak miatt az MTM-SBS Rt.-t – tájékoztatott a volt miniszterelnök titkársága. A PKKB első fokú ítélete nem jogerős. A közlés szerint a volt miniszterelnök és felesége amiatt kezdeményezte a bírósági eljárást, mert az említett sajtóorgánumok Lévai Anikó és Orbán Viktor vagyonnyilatkozatával összefüggésben valótlan híreket tettek közzé. (MTI)

Elkészült a sírkert
Reményeink szerint szeptemberben felavathatják az oroszországi Rudkino településen létrehozott II. Magyar Központi Katonai Temetőt – jelentette ki Keskeny Ernő, Magyarország moszkvai nagykövete. A diplomata elmondta, hogy a második világháborúban elhunyt magyar katonák legnagyobb oroszországi sírkertje elkészült, a technikai szemlén észrevételezett apróbb hiányosságokat az orosz hadisírgondozó szervezet pótolja. (MTI)

Gaskó ismét a MÁV dolgozója
Visszaállították Gaskó Istvánnak, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete elnökének június végén felmondott munkaviszonyát. A MÁV Rt. új vezetése megvizsgálta a Gaskó munkaviszonyának rendkívüli felmondással történő megszüntetésével kapcsolatos dokumentumokat, és a szakértői véleményekre tekintettel intézkedett a visszavonásról. (MTI)

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Szilánkok
A szépséges imázs lassan szilánkokra töredezik, kivillan a kékes-csillagos közös érdek mögül a nagy és gazdag és becsületes országok nagyon is határozott önérdeke.

legolvasottabb

Koporsót fog szegelni
Nem fizeti be a neki kiszámlázott ötvenezer forintos rendőrségi büntetést Komjáthi Imre szocialista alelnök és forradalmár, így tíz nap elzárás vagy hatvan óra közmunka között választhat.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.