Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 24., vasárnap, Mátyás napja
Archívum, Archívum - Magyarnemzet
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/archivum-magyarnemzet/roviden-5024639/

Röviden

Miniszteri biztos a mentőknél
Miniszteri biztost nevez ki Csehák Judit egészségügyi miniszter az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) élére Székely Tamás személyében, aki korábban az Országos Gyógyintézeti Központnál volt miniszteri biztos. Az ügy előzménye, hogy az OMSZ-nál végzett több átvilágítás is számos szabálytalanságot tárt fel, s emiatt menesztették Göbl Gábor főigazgatót és Moro Ákos gazdasági főigazgató-helyettest. (MN)
Ingyenes vízum Magyarországra?
Ukrajna olyan vízummegállapodás aláírására törekszik Magyarországgal, Szlovákiával és Litvániával, mint amilyet nemrég kötött Lengyelországgal – közölték tegnap Kijevben. Ez alapján az ukránok ingyenes vízummal utazhatnak Lengyelországba, míg a lengyelek vízummentesen léphetnek be Ukrajnába. A magyar külügyminisztérium munkatársa szerint ez a megoldás csak addig lehetséges, amíg az ország a schengeni egyezmény tagjává nem válik. (MTI)
Újabb biztonsági intézkedések
Újabb biztonsági intézkedésekre tett javaslatot tegnap az Egyesült Államok belbiztonsági minisztériuma. A minisztérium sürgette a kisebb elektronikus berendezések fokozottabb átvizsgálását, mivel információik szerint az al-Kaida ezeket igyekszik úgy módosítani, hogy alkalmasak legyenek fegyverek, illetve robbanóanyagok álcázására. (MTI)

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Pápai Joci nyerte a Dal 2019-et az én apám című számmal
Az én apám lett Magyarország legjobb dala és az énekes képviselheti az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között Tel-Avivban.

legolvasottabb

Felkavarta az amerikai közéletet Jussie Smollett
A színész megrendezhette a rasszista támadást, hogy a Trump-ellenes érzelmeket meglovagolva mozdítsa elő a pályafutását.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.