Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 19., szombat, Nándor napja
Archívum, Média
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/media/a-telekom-szerint-nem-vajna-miatt-szorjak-ki-a-natgeot-4256144/

A Telekom szerint nem Vajna miatt szórják ki a NatGeót

A megállapodáshoz két félre van szükség, a National Geographickal ez nem jött össze – írták lapunknak.

Múlt hét pénteken írtuk meg, hogy a Magyar Telekom 2017. január 1-vel alaposan átalakítja az iptv- és digitáliskábeltévé-kínálatát. Az új csomagokból meglepetésre kikerülnek a Fox csatornái. Vagyis a Telekom előfizetői számára szűk két hónapon belül eltűnik egyebek mellett a National Geographic, a Fox, a Sky News és a Viasat Nature/History.

A Fox péntek esti közleményében elismerte, hogy nem sikerült megállapodni a szolgáltatóval, így január 1-től a csatornái valóban kikerülnek a kínálatból. Mint írták, szomorúan értesültek róla, hogy a Magyar Telekom úgy döntött, hogy 2017. január 1-től nem viszi tovább a Fox Networks Group csatornáit, „és ilyen módon nem teszi lehetővé előfizetői számára, hogy tovább élvezhessék magas színvonalú, műfajukon belül meghatározó jelentőségű csatornáinkat, a rendkívül népszerű National Geographicot, Nat Geo Wildot és Foxot.”

Az átalakítás nagy nyertese Andy Vajna és a TV2-csoport, amelynek minden újonnan indult csatornája (Humor+, Kiwi TV és társai) bekerült a Telekom csomagjaiba. A szolgáltató azonban lapunk kérdésére adott válaszában hangsúlyozta, a „sajtóban megjelent találgatások, miszerint a TV2 Csoporthoz tartozó csatornák megjelenése miatt, egyoldalúan vette ki a Telekom a kínálatából a Fox Networks Group csatornáit, minden alapot nélkülöznek.” Vagyis Andy Vajna filmügyi kormánybiztosnak nincs köze ahhoz, hogy éppen az ő adói kerültek be a kiszórtak helyére.

„A csatornakiosztást a Magyar Telekom, csakúgy mint minden műsorterjesztő, évről évre a meglévő és új megállapodásai függvényében alakítja. A Magyar Telekom a Fox Networks Grouppal kétoldalú tárgyalásokat folytatott arról, hogy 2017-ben milyen keretek között tudják együttműködésüket meghosszabbítani. A megállapodás sikeressége minden esetben a résztvevő felek együttes döntésén múlik. Szemben más csatornákkal, sajnálatosan a Foxot és a National Geographic Channelt képviselő társasággal nem született olyan megállapodás, amely mindkét fél számára megfelelő lett volna. Így a Telekom megegyezés hiányában nem szerepeltetheti ezeket a csatornákat 2017-től a kínálatában.”

Hozzátették, a Fox Networks Group csatornáinak értékeit a Telekom ismeri és elismeri, ezért arra törekszenek, hogy a kieső adókat más, hasonlóan színvonalas csatornákkal helyettesítsék.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

A szuperkötvény lett a favorit a piacon
Az Államadósság-kezelő Központ harmadik negyedéves, friss adatai szerint mára egyértelműen a Magyar Állampapír Plusz lett a legkeresettebb konstrukció a piacon.

Poszt-trauma

Gyurcsányék az SZDSZ hangján gyalázzák a magyarokat
El a kezekkel a kommunistáktól!

Poszt-trauma

Abortusz mint prevenció
A szimbolikus ügy nem tartozik a főpolgármester kompetenciája alá.

Poszt-trauma

Meddig tarthatja meg ebül szerzett pozícióját Mohács polgármestere?
Nagyon erős felkiáltójel került a végül „megválasztott” Csorbai neve mellé.

Poszt-trauma

Balos tempó Budapesten
Karácsonyék ennyire félnek?

Premier League

Mit tegyünk, ha Kloppal csal a feleségünk?
Különösen fájó lehet egy Manchester United szurkolónak, hogy fut a Liverpool szekere. A legnehezebb talán az egészben, hogy a siker kulcsát, Jürgen Kloppot képtelenség nem szeretni.

Nincs megállás

Karácsonynak lesz stop, nem a stadionoknak
Nem fogja tudni leállítani a nagy világversenyekhez kapcsolódó létesítmény fejlesztéseket Karácsony Gergely, mivel azok kiemelt beruházások és állami tulajdonú területen valósulnak meg.

Aktuális

Megkezdődött az olasz békemenet
A tömegben az olasz és a Liga hivatalos zászlója mellett katalán lobogókat is a magasba tartanak, de a magyar trikolór is felbukkan „Szabadságot Magyarországnak, szabadságot Európának!” felirattal.

Fricz Tamás blogja

Itt járt „Európa” a budapesti kampányban
Több magyar ellenzéki politikus is részt vett egy találkozón a romkocsmák környékén, amelyet többek között a Vote4Budapest, illetve a Night Embassy of Budapest szervezett.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …