Eladó egy 43 éve őrizgetett Lada Niva Oroszországban

Az autó minden berendezése gyári állapotú és működőképes.

Forrás: origo.hu2020. 08. 25. 12:54
null
Gyöngyöspata, 2011. december 19. A mezõõrség tagjai állnak a gyöngyöspatai Kecskekõ hegyen. Fegyveres mezõõrség kezdte meg a szolgálatot Gyöngyöspatán. A mezõõröket ellátták egyenruhával, sörétes puskákkal, és egy Lada Niva terepjárót is vásároltak nekik. A mezõõrök 24 órás szolgálatot látnak el. Feladataik közé tartozik a fa- és terménylopások, a természetkárosítás megakadályozása. MTI Fotó: Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindössze öt kilométert futott az a 43 éves Lada Niva, amelyet orosz gazdája próbál elpasszolni a piacon. Az autónak „három vagy több” tulajdonosa volt már a legyártása óta, de mindegyik csak a saját garázsában őrizgette.

Az autó minden berendezése gyári állapotú és működőképes, a 80 lóerős 1,6-os benzinmotor is hibátlan.

A Nivát 1977 óta gyártják, vagyis az eladó autó egyike a legelső legyártott példányoknak.

Az ára hárommillió rubel, átszámítva 12 millió forint.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.