Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 19., szombat, Nándor napja

Bayer Zsolt

A vasárnapi választás tétje
Az ellenzék válasza a kérdésre az, hogy ha győznek, akkor megbuktatják Orbán Viktort. Pedig ezen a választáson két szereplő egészen biztosan nem indul: Orbán Viktor és a magyar kormány.
Nem fantaszták
Ott láthattuk az összes rossz külsejű gazfickót, tüntetni az „igaztalanul megvádolt” László Imre mellett, s a vádat ismertető média, a vádló – és természetesen a kormány ellen.
Kísérleti telep
Igenis meg kellene valósítani, létre kellene hozni az ideális neoliberális (?) világot. Kellene tehát egy jó nagy, lakatlan terület, ahová elmehetnének (ön)megvalósítani.
Hisztéria
Ég az esőerdő az Amazonasnál. Égett tavaly és előtte. Volt úgy, hogy lényegesen nagyobb területen égett, de akkor nem jobboldali elnöke volt Brazíliának, úgyhogy a kutyát nem érdekelte.
Románia előttünk jár
Az amerikai katonák használta gyereklányok nem fogják megkapni soha azt az elégtételt, ami járna nekik. A Kövesik és a Basescuk nem fognak ráérni ilyen csip-csup ügyekre.
Ezek őrültek vagy gazemberek? 1. rész
A HVG interjút közöl egy bizonyos Jorgen Randersszel, aki történetesen a klímastratégia professzora. Kimondhatjuk, manapság nincs ennél menőbb tudományág, nincs ennél jobban hasznosítható professzorság.
Tanmese a közpénzek ellopásáról
A sekély és koszos meder, amelyet most lehalászunk, a PPP (public-private partnership) konstrukcióban és koncesszióban épült autópályák világa, a’la MSZP–SZDSZ-kormányok.
Tényleg mindenkinek elment az esze?
Szánalmas az önök világa, Nagykövet Asszony. Szánalmas és undorító. És ezt ön is tudja, csak nem beszélhet róla. Pontosan ezért kapta ezt a levelet.
Merkel, a semmi kancellárja
A kancellár asszony nagy hirtelen arra is rádöbbent, hogy „Wir schaffen das”, pedig nem sokkal azelőtt még azt mondta egy libanoni kislánynak, hogy Németország nem tud mindenkit befogadni.
Egy visszaeső bűnöző portréja (2. rész)
Czeglédy mögé áll a teljes baloldali–liberális ellenzék, közte a Jobbik, és az egész rendszerváltás óta példátlan módon megszavazzák, hogy kapjon mentességet, ameddig EP-képviselőjelölt.
Egy visszaeső bűnöző portréja (1. rész)
Czeglédy az, ami: egy visszaeső bűnöző. S hogy mindeddig megúszhatta a börtönt, az kizárólag a politikának, valamint a bíróság(ok) hozzáállásának köszönhető.
Auf Wiedersehen!
Még nem tudni, hogy ki lesz az EB elnöke, de azt már lehet tudni, hogy ki nem lesz. Weber nem lesz. Az a Weber, aki elárulta barátait, saját politikai közösségét, az eszméket és értékeket.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …