Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Bayer Zsolt

Képtelenségek
Gyurcsány a 2008-as válságkor nulla forintos mentőcsomagot dolgozott ki az emberek megsegítésére.
Hadházy Ákos tesztel
Hadházy úgynevezett „korrupciófigyelő” performanszai keretében tisztességes embereket rágalmaz meg vagy önszorgalomból, vagy pénzért, ez majd egyszer kiderül.
Van máááásik!
Aztán jött a másik ellenzéki mantra: nincs elég lélegeztetőgép. Kiderült, hogy van 2560, és még jön egy csomó. Ez nagyjából 60 ezer megbetegedésig elegendő. Ekkor átálltak másra.
Bayer Zsolt
Értelmezési keret
Maradt idejük, hogy a segítséget hozókba rugdossanak.
Vége van
Az Európai Unió a mi nagy halottunk immár. Kilehelte lelkét, ami annál is inkább könnyen ment neki, mivel lelke az sohasem volt.
Felelősség és üresség
Tóth Bertalan előállt mindenféle ötlettel, amelyen a kormány már régen túl van, vagy amelyeket meg fog tenni, anélkül is, hogy erre a vattacukor-nehézségű Tóth Bertalan figyelmeztetné.
Törököt fogtunk
Törökország többé nem tudja és nem is akarja fenntartani eddigi migrációs politikáját, és első lépésben nem akadályozza meg, hogy a Törökországban tartózkodó szír menekültek elinduljanak Európa felé.
Ugocsa non korona
Kíváncsian várjuk, mikor szólal fel majd a Parlamentben az első ellenzéki képviselő, hogy a megfertőződött magyar betegségéért Orbán Viktor a felelős.
Ellopott gyermekkorok balladája (6. rész)
Mi mindannyian Dzsem hercegek voltunk. Csak nem a hazánkból száműztek minket, hanem a valódi históriánkból, az igazi kulturális szövedékünkből.
Szervkereskedés
Jó, ha a nyilvánosság is megtudja, az egészségügyi piacon olyan maffiózók vannak jelen, akikhez képest a Keresztapa világa egy babazsúr.
Irigykedve nézek utánuk
A hosszú vita során többen mondták, hogy sajnálják a brexitet, és hogy az EU-nak alkalmazkodnia kell, ha nem akarja, hogy többen is kilépjenek a blokkból.
Albert Camus örökérvényű igazsága
A mai világban a bűn naponta szólítja fel az ártatlanságot és az erényt önigazolásra. És ebben a tébolydában még csak nem is Niedermüller Péter a legrosszabb…
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!