Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 19., vasárnap, Sára, Marió napja

Belföld

A budapestieknek hasznos megállapodásokat köt a kormány Karácsony Gergellyel
A tárgyaláson napirenden voltak a budapesti egészségügyi ellátás javításának lehetőségei és a fővárosi szemétszállítás, az úgynevezett kukaholding kérdése is – tájékoztatott Fürjes Balázs.
Szakértő: Egyre több migráns érkezik
Kis-Benedek József szerint a kerítéssel ellátott magyar határszakaszokon is próbálkoznak a migránsok, de egyre többen akarnak Románián keresztül is bejutni az országba.
Idén is fizeti a kormány a 35 év alatti fiatalok nyelvvizsgáját
Ebben az évben már 40 ezer 250 forintot igényelhetnek vissza azok a fiatalok, akik sikeresen tették le az első középfokú vagy felsőfokú komplex nyelvvizsgájukat.
Semjén Zsoltot újraválasztották a KDNP elnökének
Az ország minden részéből érkezett küldöttek elsöprő többséggel választották meg további öt évre a párt elnökének – a tisztséget 2003 óta betöltő – Semjén Zsoltot.
Fidesz-KDNP: Mennyit keresett a börtönbizniszen a baloldal ügyvédje?
Nacsa Lőrinc elmondta, a Fidesz-KDNP várja azok jelentkezését, akik tudnak arról, hogy a Magyar Györgyhöz hasonló ügyvédek mennyit és hogyan kérnek el a raboktól a kártérítések után.
Fidesz: Igazságos az oktatással történő kártérítés
Hollik István aláhúzta, a baloldal idején valóban volt szegregáció a gyöngyöspatai iskolában, a cigány gyerekek ezért valóban szenvedtek hátrányt abban az időszakban.
A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését
Völner Pál hangsúlyozta, Orbán Viktor miniszterelnök pénteki bejelentésének megfelelően már a hivatalos kormányhatározat is megszületett.
Idén is félmillió gyermek jut friss zöldséghez és gyümölcshöz iskolaprogramokban
Az iskolatej-, valamint az iskolagyümölcs- és iskolazöldség programokra a kormány ebben a tanévben összesen 7,81 milliárd forintot fordít – közölte az Agrárminisztérium.
A kormány a legkorszerűbb ellátást kívánja biztosítani a cukorbeteg gyerekeknek
Az intézkedések célja az, hogy minden érintett család hozzájusson a betegség kontrollálásához szükséges modern eszközökhöz – mondta Novák Katalin.
Személyes adattal élt vissza Győrben az MSZP
Az érintett hozzájárulása nélkül adott ki személyes adatokat Korózs Lajos, hogy erősítse a győri önkormányzati választáson induló ellenzéki jelöltet – erről számolt be tegnap a Hír TV
Ítélet idő
Közhely, de mély valóságtartalommal bír az a nézet, hogy Magyarországon megszűnt az igazságszolgáltatás, csak jogszolgáltatás van – vélekedik Gajdics Ottó.
Karácsonyék még keresik a szuperkórház helyét
A főpolgármester azt mondta: máig nem tudják, hogy van-e alkalmas telek a Dél-budai Centrumkórház megépítésére a kelenföldi Etele tér közelében.
Amikor a hallgató vizsgáztatja a tanárt
Nem elég, ha egy oktató az egyetem vezetése szerint alkalmas a feladatára, egyre fontosabb, hogy a diákjai is elégedettek legyenek az órákon nyújtott teljesítményével.
Bérből akarják eltartani magukat a megváltozott munkaképességűek is
A kormány célja, hogy Magyarország a legjobb legyen a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásában Közép-Európában – mondta a Magyar Nemzetnek Fülöp Attila államtitkár.
Felbecsülhetetlen erő rejlik a diaszpóra magyarságában
Ma már a diaszpóra magyarsága is a nemzetünk része, és az anyaország is úgy tekint rájuk, ahogy az őket megilleti – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Szilágyi Péter miniszteri biztos.
Cser Ágnes: Etikátlan az orvoskamara javaslata
Az MSZ EDDSZ elnöke hangsúlyozta, az orvos és a beteg büntetése a hálapénz miatt megrontaná a közöttük lévő bizalmi kapcsolatot.
Századvég: A magyarok kétharmada eltúlzottnak tartja a gyöngyöspatai kártérítés mértékét
A jobboldali választók több mint háromnegyede (81 százalék) és a középen állók kétharmada (68 százalék) szintén nem ért egyet a megítélt kártérítés összegével.
Huszártelepen majdnem áldozatul estek a szegregáció elleni harcnak
A gyöngyöspatai per kapcsán ismét a középpontba került az iskolai szegregáció témája. A liberális jogvédők egyáltalán nem a nyíregyházi mélyszegénységben élők érdekeit nézték.
Orbán Viktor: Soros a világ első számú oligarchája
A hazánkat elmarasztaló EP-döntés mögött egyértelműen a Soros-féle hálózat van, miként a gyöngyöspatai roma gyerekek ügyé­ben pert indítóknál is a Soros-szervezeteket találjuk – mondta a miniszterelnök.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …