Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

Belföld

Megszavazta a közgyűlés Budapest idei költségvetését
A Fővárosi Közgyűlés arról is döntött, hogy Tarlós István főpolgármester és a budapesti rendőrfőkapitány vezetésével kábítószerügyi egyeztető fórumot hoznak létre.
Kiállhatna a külhoniakért is az Amnesty International
Azbej Tristan megjegyezte, hogy a szélsőségesen bevándorláspárti szervezettől provokációnak is hathat az üldözött keresztények iránt petíció formájában kifejezett szolidaritás.
Lélekkel mentenek lelkeket
Aki nem tudja, nem érzi, mi a különbség a szegénység és a nyomorúság között, az feltétlenül ejtsen útba néhány Böjte-házat, akár Okos Csabával is.
Félidőben megbukhat az MSZP elnöke
Az őszi önkormányzati választás után tisztújító kongresszust tart az MSZP, így gyászos szereplés esetén Tóth Bertalan félidőben távozhat a párt éléről.
Újabb hajmeresztő ötlet: nem több gyerek, több robot kell
Sarah Harper szerint az alacsony termékenységi arányszám kifejezetten örvendetes, mivel minden meg nem született gyermek 58 tonnával csökkenti egy brit család éves üvegházgáz-kibocsátását.
Kövér László: az EP-választás tétje Magyarország megőrzése a magyaroknak
Az a tét, hogy a bevándorláspártiak nyerik-e meg a választást vagy pedig azok, akik szeretnék meggátolni a bevándorlást, különösen az illegális migrációt – mondta a házelnök.
Bakondi: Juncker időszakában több millió illegális bevándorló érkezett az EU-ba
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint nem tekinthető sikeresnek Jean-Claude Juncker tevékenysége az Európai Bizottság elnökeként.
Romák tiltakoztak a 444.hu rasszista címadása miatt
A cigány jogvédők vezetője Horváth Aladár szerint ez »rasszizmus«, ami a romákat »genetikalilag kódoltnak« mutatja be a lopásra.
Vitályos Eszter: Mi, akik magyarul beszélünk, egyetlen közösséget alkotunk
Az Emmi államtitkára szerdán Pécsett a Határtalanul Magyarországon! program keretében elsőként az anyaországba érkezett hatvannyolc erdélyi diákot köszöntötte.
Bekérette a svéd nagykövetet a magyar külügy
Továbbra is felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja a magyar külügy, hogy a svéd miniszter nácizmussal vádolja a magyar kormányt, mert „segítjük a gyermeket vállaló magyar családokat”. 
Lovász László: Pár hónapot átvészelünk
Az MTA elnöke egyelőre nem tudta megmondani, hogy – amint arra a hírek utalnak – kutatóhálózatuk miként működhet majd egyfajta alapítványi formában.
Rétvári Bence: az egészségügyben a praxisközösség a legmodernebb alapellátási forma
A praxisközösségekben részt vevő szakemberek nemcsak a betegekkel foglalkoznak, hanem betegségmegelőzéssel, életmód-tanácsadással, szűrésekkel is.
Potápi Árpád János: Anyanyelven lehet a legjobban tanulni
A magyar kormány meg akarja teremteni a lehetőségét annak, hogy minden magyar gyermek és minden vegyesházasságban született gyermek magyar bölcsődébe, magyar óvodába járhasson.
37,5 millió forint gyűlt össze a Ráday utcai kollágiumtűzben elhunyt férfi családjának
Az áldozat családjának a református egyház még a temetés előtt 3 millió forint gyorssegélyt utalt át. Ezután az MRE gyűjtést hirdetett a férfi özvegyének és négy gyermekének támogatására.
Helyettes államtitkár: 131 millió forintból fejlesztik a pilisvörösvári szakorvosi rendelőintézetet
Fábián Károly ismertette: a szakrendelő új digitális röntgenberendezést kap a hozzá tartozó képarchiváló és kommunikációs rendszerrel együtt.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.