Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 20., szombat, Tivadar napja

Belföld

Sargentini semmit nem tud Magyarországról
Judith Sargentini ismét megtámadta Magyarországot – reagált az uniós zöldpárti képviselő videóüzenetére Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium felelős államtitkára.
Tíz éven belül eltűnhetnek a kemoterápiás eljárások
A szegedi klinikán alkalmazott új kezelési lehetőség, az immunterápia hosszú távú daganatellenes hatás kialakítására képes, vagyis tartós védelmet biztosíthat a páciensek számára.
Egy hét alatt háromszor razziáztak egy fővárosi szórakozóhelyen
Hat embert előállítottak kábítószer-birtoklás gyanúja miatt egy fővárosi szórakozóhelyről – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken internetes oldalán.
Erdő Péter: Felelősek vagyunk a szavainkért
Felelősek vagyunk a szavainkért, a szeretet nemcsak érzelem, hanem gondolatban, szóban és cselekedetben is meg kell nyilvánulnia – mondta a bíboros, prímás esztergom-budapesti érsek.
Kozma Imre atya a húsvét üzenetéről
Nagypéntek csendjében az a legfontosabb, hogy belássuk: emberi élet csak Isten erőterében lehetséges – mondta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke.
Lomnici Zoltán: Magyarország geopolitikai súlyánál sokkal jobban teljesített az EP-ben
Sokkal jobban teljesített Magyarország geopolitikai és nemzetgazdasági súlyánál az Európai Parlament (EP) most lezárult ötéves ciklusában – mondta az alkotmányjogász.
Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek a keresztények
Nagypéntek az egyházi év legcsendesebb napja, amikor Jézus elítélésére, megkínzására, halálára és temetésére emlékeznek a keresztények.
Nagypénteken a hívek szigorú böjtöt tartanak
Az Országgyűlés 2017. március 7-én nyilvánította munkaszüneti nappá nagypénteket, a keresztény tanítás szerint Krisztus szenvedésének és kereszthalálának napját.
Sikeres a digitális bíróság
Nemzetközi piacon értékesíti a Külgazdasági és Külügyminisztérium az Országos Bírósági Hivatallal együttműködve az utóbbi évek nagyszabású magyar igazságügyi informatikai fejlesztéseit.
Újabb programok az egészségtudatos nevelésért
A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány huszonegy egészségfejlesztő projektet díjazott, amelyek segítik a kicsiket abban, hogy természetessé váljon az egészségtudatos életmód.
Húsvét ünnepéről
A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, az „ünnepek ünnepe” (sollemnitas sollemnitatum). Idén húsvétvasárnapot és húsvéthétfőt április 21-én és 22-én ünneplik a nyugati keresztény egyházak.
Kövér László együttérzését fejezte ki a francia házelnököknek a Notre-Dame-tűz miatt
Az Országgyűlés elnöke levélben fejezte ki együttérzését a francia képviselőház és a szenátus elnökének a Notre-Dame-székesegyházban pusztító tűz miatt – tájékoztatta az Országgyűlés Sajtóirodája csütörtökön az MTI-t.
Fülöp Attila: Jelentősen nőtt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása
Ma a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási rátája 42 százalék, míg 2010-ben csupán 18 százalék volt – emlékeztetett az államtitkár.
1,6 milliárd a diaszpóra magyarsága és a Kárpát-medencei magyar oktatás támogatására
A magyar kultúráért és oktatásért elnevezésű pályázat keretében 1,1 milliárdot, a diaszpórának szóló pályázat keretében összesen 500 millió forintot különítettek el – mondta Potápi Árpád János.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.