Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 7., szombat, Ambrus napja

Belföld

Gulyás Gergely: Nem maradhatnak következmények nélkül a Katona József Színházban történtek
Nem csupán a szexuális zaklatás ténye az, amely mélyen elítélendő és elfogadhatatlan, de az is, hogy egy színház vezetése ezt egy éven keresztül eltitkolja – írta a miniszter.
Átadták az idei Prima Primissima Díjakat
Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.
A terrorizmus erősödése régiókat tesz élhetetlenné
A terrorizmus területén nagyot változott a világ, és a folyamatok erősödése várható – mondta Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet igazgatója az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.
Folyamatos a sérültek ellátása a Honvédkórházban
Megkérjük a sajtóorgánumokat, hogy fejezzék be a Honvédkórház támadását, mivel orvosaink és ápolóink folyamatosan mindent megtesznek a legsúlyosabb sérültek ellátásáért – írta a Honvédelmi Minisztérium.
Megkezdődik a 35 milliárd forintos debreceni oktatásfejlesztés
A döntés értelmében szakképző intézmények, egyetemi létesítmények újulnak meg, a megyeszékhelyen létrejön egy német nyelvű általános iskola és gimnázium is – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
A köznevelési tárca valós érvek alapján dönt az iskolaérettségi vizsgálatról
A tárca a valós gyakorlat alapján fogja majd értékelni az új eljárást, és ha szükséges, módosítani fogja azt – szögezte le az Emberi Erőforrások Minisztériuma a közleményében.
Miniszterelnökség: Az MSZP beismerte, hogy hazudott
A párt azt ígérte, hogy az általuk is megszavazott parlamenti fizetésemelésük teljes összegét jótékony célra fogják fordítani.
Nyílt levelet írt Karácsonyéknak a CÖF-CÖKA
Nyílt levélben fordult Karácsony Gergely főpolgármesterhez és László Imre XI. kerületi polgármesterhez a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA).
Föl a fejjel! – Orbán Viktor üzent a kézis lányoknak
A rendkívül balszerencsés vereséget követően a kormányfő a Facebook-oldalán küldött biztatást a csapat tagjainak.
Dézsi Csaba Andrást jelöli Győr polgármesterének a Fidesz és a KDNP
A kardiológus főorvos személyében olyan, jól ismert, köztiszteletben álló embert jelöl a kormánypárt, aki több mint 25 éve a politikai közösségük tagja.
Új CT-készüléket kapott az Országos Kardiológiai Központ
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a pénteki átadáson elmondta, az új készülékkel tovább erősödött az eddig is jelentős és magas színvonalon végzett betegellátás.
Fidesz: Gyurcsányék meg sem szavazták a pedagógusok védelmét
Elképesztően kétszínű és felháborító, hogy most azok a Gyurcsányék beszélnek, akik a többi ellenzékivel együtt meg sem szavazták, amikor a pedagógusok fokozottabb védelmében szigorítottuk a büntető törvénykönyvet.
Újabb üteméhez érkezett a Budapest-Hatvan vasútvonal rekonstrukciója
December 8-ától visszaadják a vasúti utasforgalomnak a Pécel és Aszód közötti vonalszakaszt – mondta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese.
Túlóráztatnak a józsefvárosi önkormányzatnál miután megszavazták, hogy nem túlóráztatnak
Elbocsátottak egy családanyát az önkormányzattól, mert nem vállalta a túlórázást. Annak ellenére, hogy a kerület új vezetése az elsők között döntött arról: nem kötelezi a kerületben dolgozókat túlmunkára.
Felmentésüket kérték a vörösiszapper vádlottjai
A vörösiszapper mind a tizenhárom vádlottja tagadta bűnösségét és felmenését kérte pénteken az utolsó szó jogán felszólalva a Győri Ítélőtáblán.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …