19 éves rongáló lányt fogtak el a rendőrök

Budapesti Rendőr-főkapitányság 2020. 04. 28., k – 13:00 A 19 éves lány egy rózsaszín festékszóróval rongálta meg az Országház Látogató Központjának oldalát.

Forrás: police.hu2020. 04. 28. 21:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiatal lány egy rózsaszín festékszóróval rongálta meg az Országház Látogató Központjának oldalát – számolt be a bűncselekményről a rendőrség.

Az Országgyűlési Őrség munkatársai értesítették a rendőröket, hogy egy nő 2020. április 28-án hajnali 2 óra körül egy festék spray-vel valamit rajzol a Parlament felső rakparti támfalára.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság járőrei elfogták a helyszínen visszatartott 19 éves budapesti K. Imola Virágot, akit előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök lefoglalták a festékszóró spray-t, és a nővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott.

Az V. kerületi Rendőrkapitányság K. Imola Virág ellen rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást; továbbá a 19 éves lánnyal szemben bírságot szabtak ki a kijárási korlátozás szabályainak megszegése miatt – olvasható a police.hu-n.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.