2020-tól jelentősen javulhat Kecskemét elérhetősége

Forrás: MTI2019. 11. 18. 19:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Várhatóan 2020 második negyedévétől jelentősen javulhat Kecskemét elérhetősége és a város déli, ipari területén található vállalkozások kiszolgálása is az M5-ös autópályán végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfőn az MTI-vel.

A fejlesztések között megemlítették, hogy többsávos, „turbó” körforgalmak épültek, amelyeknek köszönhetően megszűnnek a korábban érvényben lévő forgalomterelések, s a forgalom is biztonságosabban haladhat.

Az M5-ös autópálya a város irányából a Halasi úti és a Búzakalász utcai körforgalmakon keresztül ismét közvetlenül megközelíthető lesz.

Közölték azt is, csütörtöktől az autópálya Kecskemét déli csomópontjának fel- és lehajtó ágai ismét teljeskörűen használhatóvá válnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.