A Fidesz petíciója erős üzenet lesz a baloldalnak

– Az ország minden választókerületében minden forgalmas ponton, október 23-ig gyűjtik az aláírásokat a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz a Fidesz aktivistái – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc a kongresszusi beszédével maga bizonyította be, hogy van létjogosultsága a petíciónak.

2021. 08. 31. 10:42
null
Fotó: Teknos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember 1-jén indul a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció. Meddig tart az aláírásgyűjtés? Hány támogatóra számítanak?
– Az a célunk, hogy minél több emberhez – lehetőleg mindenkihez – eljussunk. Fontos, hogy minden magyart emlékeztessünk arra, hogyan kormányoztak azok a baloldali szereplők, akik most vissza akarnak térni a hatalomba. A gyűjtés a tervek szerint október 23-ig tart, ami egybeesik a gyurcsányi vérengzés 15. évfordulójával.

– Milyen módon lehet csatlakozni a petícióhoz?
– A kormánypártok standjai országszerte kint lesznek a forgalmas helyszíneken, az aktivistáinkkal minden választókerületben lehet majd találkozni.

– Mi lesz a sorsa a petíciónak?
– Az eredmény erős üzenet lesz a Gyurcsány vezette baloldalnak. Azt fogja kifejezni, hogy az emberek nem felejtették el a Gyurcsány-korszakot, és nem akarják, hogy visszatérjen a múlt. 2002 és 2010 között a baloldal már megmutatta, hogy hogyan kormányoz, és nem volt benne köszönet. Vég nélkül emelték az adókat és a rezsiköltségeket, megszüntették a családtámogatásokat, elvették a 13. havi nyugdíjat és egyhavi bért a közszolgálatban dolgozóktól, fizetőssé akarták tenni az egészségügyet. Aki nem akarja, hogy Gyurcsányék újra hazudjanak reggel, éjjel meg este, azt arra kérjük, írja alá a petíciónkat!

– Mit szól a DK-kongresszuson Gyurcsányék által elmondottakhoz, illetve Karácsony Gergely reakciójához?
– Az, hogy idegesek tőle, jó hír. Gyurcsány Ferenc a kongresszusi beszédével maga bizonyította be, hogy van létjogosultsága a petíciónak. Vasárnap ismét egyértelművé tette azt, amit már sokszor mondtunk: ő a főnök a baloldalon, ő gyakorolja a kontrollt a Gyurcsány-show szereplői – Jakab Péter, Karácsony Gergely, Dobrev Klára és a többiek – felett, függetlenül attól, hogy ki milyen formációban indul. A főpolgármester nélküle sehol sem lenne, régen is a beosztottja volt, és ma is az. Gyurcsány emberei ma is ott tolonganak a Városházán, a DK-sok uralják a fővárost.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.