Egyre aggasztóbb hírek érkeznek a baloldali előválasztásról

Már a voksolás iránt érdeklődők is ingerültek, és értetlenül állnak a helyzet előtt.

Magyar Nemzet
2021. 09. 18. 14:00
20210918 budapest nyugati ter hunyadi ter elovalasztasi szavazo pontok havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még csak ma indult el az előválasztás, máris káoszba fulladt – írtuk meg egy korábbi cikkünkben. Az előválasztás honlapja többször is leállt vagy hibaüzeneteket írt ki, a szervezők pedig hol kibertámadásra, hol az állítólagos magas részvételre fogják a kellemetlenségeket.

A Hvg.hu oldalon többen is ingerülten reagáltak a sorozatos bakikra, amelyek nem teszik lehetővé a voksok leadását. A egyik kommentelő kifejti, hogy arról értesítették, a lakcíme szerinti szavazópont csak jövő csütörtökön 15.00 és 18.00 között „van nyitva”, ami miatt felmerül a gyanú, hogy súlyos aktivista/emberhiánnyal küzd a baloldal, ami hátráltatja az előválasztás lebonyolítását. 

Forrás: Hvg.hu

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője Facebook-oldalán már arról ír, hogy a mai napon biztosan nem fog folytatódni az előválasztás, mert a szervezők nem tudják megjavítani összeomlott online rendszerüket. Az elemző felteszi a kérdést: 

ha még az előválasztást sem voltak képesek normálisan megszervezni, hogyan akarnak irányítani egy egész országot?

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.