Orbán Viktor: Ideje rendezni Magyarország tartozását a vidékkel szemben

Tokaj-Zemplénben olyan szintű fejlesztés kezdődik, amilyenre az elmúlt száz évben nem volt példa.

2021. 09. 26. 8:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Helyreállítjuk a magyar vidék erejét!” – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon megosztott videója mellé.

Egyetemet avatni jöttünk Sárospatakra – hangzott el a kisfilmben. Orbán Viktor hozzátette: egy egyetem felavatása önmagában is rendkívüli esemény.

De az is legalább ennyire felemelő, ha egy régi adósságunkat tudjuk végre megnyugtatóan rendezni. Ideje hát rendezni Magyarország tartozását a vidékkel szemben. Helyre kell állítani azt a méltóságot és azt az erőt, amit elvettek a magyar vidéktől. Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki

– véli a miniszterelnök. Orbán Viktor felhívta a figyelmet, hogy Tokaj-Zemplén térségben hamarosan nagy dolgok fognak történni az egyetemen túl is. Közútfejlesztések, városrekonstrukciók, idegenforgalmi, mezőgazdasági és ipari beruházások tucatjai indulnak el.

Olyan szintű fejlesztés kezdődik, amilyenre az elmúlt száz évben nem volt példa

– hangsúlyozta a kormányfő.

 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.