Gyurcsány most a híveinek küldözget sms-eket

Azt állítják az üzenetben, hogy Dobrev Klára ellenfelét a Fidesz támogatja.

Magyar Nemzet
2021. 10. 14. 18:00
null
20210924 Székesfehérvár, DK, Gyurcsány, Földesi, előválasztás, kampány. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap Fotó: Fehér Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ékezetek nélküli sms-ben értesíti híveit a DK arról, hogy a Fidesz Márki-Zay Péter mellett mozgósít. Azt írják, sokan jelezték ezt, és emiatt lenne fontos, hogy Dobrev Klárára szavazzanak a baloldali háziverseny második fordulójában. 

Fotó: Index

A Gyurcsány-show részeként megszervezett háziverseny második fordulójában a két állva maradt jelölt folyamatosan arról beszél, hogy a másikat a Fidesz támogatja. 

Márki-Zay Péter korábban azt hangoztatta, hogy a Dobrevre leadott szavazatok a Fideszre leadott szavazatok lesznek a második fordulóban, mert szerinte Gyurcsány Ferenc feleségét jövőre könnyedén legyőzi majd Orbán Viktor. Dobrev Klára azzal vágott vissza, hogy Márki-Zay a viselkedésével szétveri a baloldali összefogást, és aki ilyet tesz, annak nem lesz majd esélye a Fidesz ellen 2022-ben. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.