Kásler Miklós: Az indiai mutáns okozza a fertőzést

Az emberi erőforrások minisztere is megkapta a harmadik oltást a koronavírus ellen.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 10. 24. 11:58
null
02210906 budapest kasler miklos havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világ legtöbb országában emelkedést figyelhetünk meg, így Magyarországon is. Jelenleg nem a brit, hanem az indiai mutáns okozza a legtöbb fertőzést – mondta az Életközelben legfrissebb műsorában Kásler Miklós. Az emberi erőforrások minisztere szerint

 a koronavírus elleni vakcinák az idő múlásával veszítenek a védőképességükből, ezért a harmadik oltást – amelyet maga is megkapott – fokozottan ajánlja. 

Szóba került a rákszűrés és a rákdiagnosztika is, ennek kapcsán két teljesen különböző orvosi beavatkozásról beszélünk. – A rákszűrésen részt vevő embereknek nincs diagnózisa, a cél az, hogy korai stádiumban ellenőrizzük a daganatok kialakulását – mondta Kásler.

Borítókép: Havran Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.