Kórházba került Gyurcsány Ferenc

A baloldal vezetőjének az olasz luxusnyaralását kellett megszakítania egészségügyi állapota miatt.

Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc2021. 10. 28. 15:00
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2020. augusztus 3. Gyurcsny Ferenc, a Demokratikus Koalci (DK) elnke felszlal napirend eltt az Orszggyls rendkvli plenris lsn 2020. augusztus 3-n. A Fidesz s a KDNP frakci, illetve a kormny tagjai nem jelentek meg, gy a napirend eltti felszlalsok utn vget rt az ls, amelyet a DK azrt kezdemnyezett, mert llspontjuk szerint a miniszterelnk a jliusi EU-cscson szembement az Orszggyls dntsvel. MTI/Kovcs Tams Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, október 24-én a déli órákban a világ milliomosainak luxusszigetére, Szardíniára utazott a Gyurcsány házaspár.

„Klárival a kampány után pihenni mentünk. Pár nap Olaszország. Szardínia. Airbnb” – szerénykedett a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben Gyurcsány Ferenc. 

Aztán tegnap jött a hasfájás. Gyanús. Egyre gyanúsabb. Orvossal beszélek. Talán vakbélgyulladás. Esélyes. Haza kell menni, nincs mese

– részletezte az eset körülményeit a bukott miniszterelnök.

„Átfoglaljuk a repülőt. EasyJet-jegyünk rugalmas. Itthon vizsgálnak. Vakbél. Műtenek. Minden a legnagyobb rendben ment. Egyben vagyok” – zárta sorait a baloldali politikus.

Az eredeti bejegyzést itt tekintheti meg:

Borítókép: Kovács Tamás

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.