Tisztújító ülést tartott a budapesti Fidesz

Közleményükből kiderül: a jövő évi országgyűlési választásokra is készül a szervezet.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 10. 20. 13:21
null
Láng Zsolt Frakcióvezető. 20201005 Budapest Fotó Bach Máté Magyar Nemzet Fotó: BACHPEKARYMATE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Láng Zsolt regnáló elnök újraválasztása mellett az elnökség tagja lett Böröcz László országgyűlési képviselő, aki jövőre az 1. számú országos egyéni választókerületben lehet majd a kormánypártok jelöltje. Mellette megválasztották a kispesti önkormányzati képviselőt, Dódity Gabriellát is, valamint Fónagy János államtitkárt, aki korábban miniszterként és budapesti egyéni képviselőként is tevékenykedett. 

Az elnökségnek tagja lett Kocsis Máté, Józsefváros és Ferencváros országgyűlési képviselője, valamint Kovács Péter kertvárosi polgármester és Szentgyörgyvölgyi Péter a Belváros vezetője is – olvasható a Fidesz Budapest Facebook-oldalán.

Mint írták: 

Gratulálunk az új elnökségnek, sok sikert kívánunk munkájukhoz: a Fidesz budapesti politikájának erősítéséhez, a pártépítéshez és a jövő évi országgyűlési választásokra való felkészüléshez!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.