Orbán Viktor: Tíz százalékkal emelkedik a katonák fizetése

A miniszterelnök hivatalos közösségi oldalán mindenki értesülhetett egy újabb jó hírről.

Forrás: FACEBOOK.COM/ORBANVIKTOR2021. 12. 08. 22:44
null
Hercegszántó, 2020. november 18. Katonák Hercegszántón, a határzárnál 2020. november 18-án. Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára ezen a napon sajtótájékoztatót tart a fokozott katonai szerepvállalásról, a katonai jelenlét megnövelésérõl a határzárnál. Kijelentette, hogy a magyar kerítés betonbiztosan õrzi Európa és Magyarország békéjét, a szinte hermetikusan lezárt déli határszakaszon egyetlen egy illegális bevándorló sem juthat át. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök hivatalos közösségi oldalára feltöltött legfrissebb bejegyzéséből mindenki értesülhetett egy újabb jó hírről.

Tíz százalékkal emeljük a katonák fizetését

- írta ki Facebook-oldalára Orbán Viktor.

Emlékezetes, hogy az elmúlt napokban a kormányfő többek között a bölcsődei dolgozók és a pedagógusok komoly béremelését is felidézte a közösségi médiában, valamint a 13. havi nyugdíj februári érkezéséről is beszámolt.

Borítókép: Szolgálatot teljesítő magyar katonák a déli határon (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.