Zenésztársai könyörögtek Kóbor Jánosnak, hogy oltassa be magát

Bár az orvosok mindent megtettek érte, Kóbor János szervezete végül feladta a harcot a koronavírus ellen. A barátai szerint a legendás énekes úgy halt meg, hogy az utolsó pillanatban is azt gondolta, őt semmi sem győzheti le – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 12. 07. 22:19
Kóbor János Fotó: KALLUS GYORGY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kóbor János hiába volt egész életében büszke arra, hogy milyen jó kondícióban van, a koronavírus ellen sajnos nem győzhetett. Hiába tettek meg mindent érte az orvosok, végül a szervezete december hatodikán feladta a harcot. A zenésztársait sokkolta a halálhíre. Mindenki azon töpreng most, hogy vajon másképp történt volna minden, ha Mecky beoltatja magát? 

Az Omega menedzsere, Trunkos András is azt mondja: Kóbor legyőzhetetlennek érezte magát. 

Mecky nem volt vírustagadó, egyszerűen nem szerette volna beoltatni magát. Az oltásokban nem hitt. Kiváló fizikai állapotban volt még egy hónappal ezelőtt is, nem volt hajlandó rettegni a vírustól, nem akart vakcinát. Az utolsó percben sem vette tudomásul, hogy mennyire beteg

 - mondta a menedzser a Borsnak.

Kóbort a zenésztársak is rendre győzködték, hogy 78 évesen jobb lenne, ha beoltatná magát. De az ő hangjuk is kevés volt ahhoz, hogy a legenda meggondolja magát.

Büszke volt arra, hogy tökéletesen egészséges, semmilyen káros szenvedélye nincs. Sokáig én sem akartam felvenni az oltást, de aztán összevitatkoztunk rajta, hogy ő is oltassa be magát, mint én. Nem vagyunk már gyerekek! 

- mesélte a lapnak Zalatnay Cini.

Ilyen körülmények között az embernek nincs sajnos sok esélye. Miért nem adta be magának azt a rohadt oltást?! Hiába próbáltuk rábeszélni őt. Egész egyszerűen nem lehetett.... Egy csodát vitt el tőlünk a Jóisten ma, akit senki nem fog tudni pótolni 

- mondta Nagy Feró.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Kóbor János, Omega együttes énekese (Fotó: Kallus György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.