Folytatnák a listázást

Ungár Klára szerint meg kell nevezni a fideszes vezérkar és a kormány meleg tagjait.

2022. 01. 14. 22:14
UNGÁR KLÁRA
Budapest, 2013. februr 20. Ungár Klára, a SZEMA-Liberlis Prt elnke az ellenzki egyeztetsen a Pallas Pholyban 2013. februr 20-n. A Demokratikus Koalci, a Haza s Halads Egyeslet, a Magyarorszgi Szocildemokrata Prt, a Magyar Szolidarits Mozgalom, a Milla Egyeslet s a Szvetsgben Egytt Magyarorszgrt az MSZP kezdemnyezsre folytat trgyalst a kzjogi krdsekrl. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter sorozatos botrányos kijelentései után ezúttal egy újabb közismert baloldali személyiség szólított fel listázásra, Ungár Klára szerint „név szerint meg kell nevezni a Fidesz vezérkar és a kormány meleg tagjait”.

„Orbán elkezdte a homoszexualitás és a pedofília direkt összekapcsolását. Azt már nem is érdemes leírni, hogy a pedofilok többsége, szignifikáns hányada heteroszexuális. Ettől még nem lesznek a heteroszexuális, nem pedofil emberek elítélendők. Kivéve, ha olyan gazember, mint Orbán és csatlósai/alattvalói. Azt hiszem, ez ellen már csak egy módon lehet védekezni: név szerint meg kell nevezni a Fidesz vezérkar és a kormány meleg tagjait!” – írta a Facebookon Ungár Klára.

Borítókép: Ungár Klára (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.