Koronavírusos lett Márki-Zay Péter, lemondta programjait

A baloldali politikus rendezvényeken, de akár a tömegközlekedésen utazva is elkaphatta, sőt akár tovább is adhatta másoknak a betegséget.

Magyar Nemzet
2022. 01. 19. 11:51
20211008 Budapest Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter sajtótájékoztatója Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost Fotó: Máté Krisztián Forrás: Ripost
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter közösségi oldalán adta hírül, hogy elkapta a koronavírus fertőzést. A baloldal miniszterelnök-jelöltje saját elmondása szerint elvégzett egy tesztet, melynek eredménye pozitív lett.

Márki-Zay Facebook-oldalán jelezte, hogy három oltást vett fel, és megfázásos tünetei vannak, emellett abban reménykedik, hogy öt nap múlva folytathatja országjárását.

Sajtóinformációk szerint

a baloldali politikus az elmúlt napokban több helyütt járt, nyilvános rendezvényeken, de akár a tömegközlekedésen utazva is elkaphatta, sőt akár tovább is adhatta másoknak a betegséget.

Márki-Zay Péter bejegyzése alatt több baloldali politikustársa is kommentelt. A múlt pénteken a Blaha Lujza téri aluljáróban vele együtt kampányoló Jámbor András például azt írta: 

reméljük, csak pihenés lesz, kop, kop, kop. Gyógyulj Péter! 

Dobrev Klára is abban reménykedik, hogy miniszterelnök-jelöltjük minél hamarabb újra tudja kezdeni országjárását.

– Gyógyulj meg, Péter, hogy mihamarabb folytathassuk a közös kampányt! – írta hozzászólásában Gyurcsány Ferenc felesége.

Borítókép: Márki-Zay Péter egy korábbi sajtótájékoztatóján Fotó: Máté Krisztián 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.