Láng Zsolt szerint Bajnai sokat tudhat a Momentum körüli cápákról

Bajnai Gordon telefonszáma megvan valakinek? Küldje már el Soproni polgármester úrnak, hadd tisztázzák végre a Momentumos cápák kilétét! – írja a Budapesti Fidesz közösségi oldalán a mellékelt videó mellé.

Magyar Nemzet
2022. 01. 27. 19:12
BAGDY Gábor; LÁNG Zsolt
Budapest, 2021. december 15. Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP-frakció frakcióvezetõje felszólal a Budapest, Fõváros Önkormányzata 2022. évi összevont költségvetésérõl szóló vitában, mellette Bagdy Gábor, a Fidesz-KDNP frakciójának tagja a Fõvárosi Közgyûlés ülésén a Városházán 2021. december 15-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha bármilyen cápáról tudomást szereznék, én leszek az első, aki feljelentést tesz.” – jelentette ki Soproni Tamás, a VI. Kerület momentumos polgármestere a Fővárosi Közgyűlés ülésén. Válaszként Láng Zsolt, a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője azt javasolta Soproni polgármesternek, hogy kérje el Bajnai Gordon telefonszámát, hívja fel és kérdezze meg, hogy a Momentum körül milyen cápák vannak.

Részletek a videóban.

Borítókép: Láng Zsolt (Fotó: MTI/Kovács Attila)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.