Kilencszázmillió forint jut kutatás-fejlesztésre és az oktatás színvonalának erősítésére

Az Óbudai Egyetem három ösztöndíjprogramot indított, a fedezetet a stabilabb működési és költségvetési forrás biztosítja.

Munkatársunktól
Forrás: uni-obuda.hu2022. 03. 07. 18:28
null
Fotó: DURBAK Forrás: Óbudai Egyetem
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Óbudai Egyetem összesen 900 millió forint keretösszeggel három pályázatot indított, amelyek legfontosabb célja a kutatás-fejlesztés, valamint az oktatás színvonalának nemzetközi összehasonlításban is mérhető erősítése – jelentette be prof. dr. Kovács Levente. A rektor elmondta, hogy az új ösztöndíjprogram megvalósítását az eddiginél sokkal stabilabb működési és költségvetési forrás biztosítja. A Fiatal Kiválósági Kutató, Az Óbudai Egyetem Kiválósági Professzora, illetve A Megalapozó Kutató programra március 29-ig várják a jelentkezőket. A pályázatokról bővebb információt az egyetem honlapján olvashatnak az érdeklődők.

Borítókép: Óbudai Egyetem (Fotó: Durbak)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.