Tordai egyetért Gyurcsány botrányos kijelentésével

A Párbeszéd frakcióvezetője szerint a DK vezérének a kormányra tett megállapítása helytálló.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MEDIAWORKS–HÍRCENTRUM2022. 05. 17. 18:24
20200309 Budapest Országgyűlés plenáris ülése Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Képen: Tordai Bence, országgyűlési képviselő, Kocsis-Cake Olivio, országgyűlési képviselő Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tordai Bence egyetért Gyurcsány Ferenccel, miszerint törvénytelen a kormány. Mint emlékezetes, Gyurcsány Ferenc a hétfői parlamenti felszólalásában törvénytelennek nevezte a kormányt, Kövér László házelnök pedig erre reagálva azt mondta a DK elnökének, hogy ez volt az első és utolsó felszólalása, amikor Magyarország törvényesen megválasztott kormányát törvénytelennek nevezi.

Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezetője a Mediaworks–Hírcentrumnak azt mondta, hogy szerinte Gyurcsány megállapítása helytálló.

Ugyanakkor a szintén a Párbeszéd frakciójában ülő Jámbor András legitimnek nevezte a kormányt.

Hiller István nem volt hajlandó kifejteni az álláspontját, csakúgy, mint a momentumos Sebők Éva sem, aki látványosan zavarba jött a kérdéstől.

Toroczkai László pedig arról beszélt, hogy a Mi Hazánk megvizsgálta a választások szabályosságát, és szerintük nem történtek rendszerszintű csalások. Hozzátette, hogy utólag most azt mondani, hogy törvénytelen a kormány, a választók átverése.

Borítókép: Tordai Bence (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.