„A tegnap este futballgyőzelme jobban fájt a kommunistáknak, mint április 3.”

Még mindig nem gratuláltak a baloldal vezető politikusai a magyar válogatottnak.

Forrás: Facebook2022. 06. 15. 12:01
Kubatov Gábor
20210827 Tihany Tranzit fesztivál fotó: Teknős Miklós (TEK) Magyar Nemzet képen: Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Párhuzamot vont a tegnap esti 4-0-s Anglia elleni győzelem és az április 3-i országgyűlési választások között Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatója, és országgyűlési képviselője szerint 

a baloldali politikusoknak a tegnap esti magyar bravúr jobban fájt, mint történelmi vereségük két hónappal ezelőtt.

Annyi bizonyos, hogy a baloldal vezető politikusai még mindig nem fejezték ki nyilvánosan elismerésüket a magyar válogatottnak a tegnapi teljesítményük kapcsán. Nacsa Lőrinc KDNP-s politikus bejegyzésében összegyűjtötte, hogy kik nem gratuláltak a világraszóló sikerhez: 

A gyűjtés szerint nem gratulált a válogatottnak: 

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője, Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, Márki-Zay Péter, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje, Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke, Ungár Péter az LMP frakcióvezetője, Kálmán Olga, a DK frakciószóvivője.

– Ahová a nemzeti büszkeség már nem ér el – fűzte a teljesség igénye nélkül összeállított névsorhoz a kormánypárti politikus.

A helyszíni beszámolók szerint

Orbán Viktor miniszterelnök egyébként a válogatott csapatkapitányának hívására már tegnap este az öltözőben gratulált a hősöknek. 

Borítókép: Kubatov Gábor országgyűlési képviselő (Fotó: Teknős Miklós)

A mérkőzés négy gólját összefoglaló videó IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.