Gulyás Gergely: Baloldali rágalomból szívkompressziós gép lett

A miniszter egy baloldali rágalom ellen nyert összeggel támogatta a mellkaskompressziós gép megvételét.

2022. 10. 29. 22:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jóisten humorérzékét dicséri, hogy a baloldali rágalomból szívkompressziós gép lett az egykori pártszékház épületében működő tiszaluci mentőállomáson

 – írta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a közösségi oldalán.

A miniszter annak apropóján osztotta meg gondolatait Facebookon, hogy életmentő mellkaskompressziós készüléket adott át a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszalúcon szombaton, a nagyközségben harminc éve működő mentőállomás jubileumi ünnepségén. Gulyás Gergely több mint egymillió forinttal támogatta a készülék beszerzését, a fennmaradó összeget a helyiek gyűjtötték össze.

A 30 éves tiszalúci mentőállomás születésnapi ünnepségén adtuk át Koncz Zsófia államtitkár asszonnyal azt az új életmentő eszközt, amelynek megvételéhez azzal a több mint egymillió forinttal járulhattam hozzá, amit a bíróság ítélt meg az egyik baloldali szennyhírportál hazugságai miatt.

– ismertette a történet hátterét röviden Gulyás Gergely. 

Borítókép: Az átadóünnepség (Fotó: Gulyás Gergely Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.