Soros György áll a Tanítanék Mozgalom mögött

A Fidelitas a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amiből kiderül, hogy a tüntetések mögött valójában az Open Society található.

Magyar Nemzet
Forrás: Fidelitas/Facebook2022. 10. 28. 15:28
SOROS, György
Brüsszel, 2017. április 27. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke érkezik a Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével tartandó megbeszélésükre Brüsszelben 2017. április 27-én. (MTI/EPA pool/Olivier Hoslet) Fotó: Olivier Hoslet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Szó sincs arról, hogy az elmúlt hetek tüntetései az oktatásról szólnának – fogalmazott Farkas Dániel, a Fidelitas országos alelnöke a szervezet Facebook-oldalán közzétett videóban. Mint mondta, azzal mindenki egyetért, hogy a tanárok több fizetést és nagyobb megbecsültséget érdemelnek, éppen ezért fontos az, hogy a baloldal ne akadályozza tovább, hogy a kormány megegyezzen az Európai Bizottsággal a hazánknak járó forrásokról.

 

– Azonban a tüntetésekért felelős Tanítanék Mozgalom egy álcivil politikai szerveződés. A saját érdekeiket és Soros Györgyöt képviselik 

 

– rögzítette Farkas Dániel. Ahogy a posztban olvasható, a tüntetések mögött valójában az Open Society, Soros központi pénzelosztója található.

Borítókép: Soros György (Fotó: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.