Éveken át erőszakolta saját fiát, tizenhárom év fegyházbüntetést kapott a férfi

Tízéves korától kezdte szexuálisan bántalmazni a gyermeket.

Magyar Nemzet
2023. 01. 30. 15:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiskorú fiúgyermekével szemben követett el éveken keresztül szexuális erőszakot az a 49 éves férfi, akit jogerősen tizenhárom év fegyházbüntetéssel sújtott a Pécsi Ítélőtábla. 

A 49 éves férfinek 2006-ban született gyermeke élettársától. Miután a szülők között két évvel később megszűnt az élettársi viszony, az apa csak alkalmanként látogatta gyermekét.

Találkozásaik 2016-tól szaporodtak meg, tízéves kora körül és azt követően már a sértett is hosszabb időszakokra a vádlottnál tartózkodott, a találkozások alkalmával pedig az apa rendszeresen, éveken át zaklatta a fiát szexuális cselekményekkel.

A férfit szexuális erőszak, szexuális visszaélés, valamint vérfertőzés miatt mondta ki bűnösnek az első fokon eljáró Zalaegerszegi Törvényszék tavaly nyáron.

A súlyosabb büntetés kiszabása iránt benyújtott ügyészi fellebbezés nyomán eljáró Pécsi Ítélőtábla a törvényszék kiszabott büntetését helybenhagyta, megállapítva, hogy a vádlott e büntetésből feltételes szabadságra nem bocsátható – közölte A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az MTI-vel. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.