Még mindig vizsgálják, miért gyulladt ki a XVI. kerületi uszoda

A helyszínen hetven tűzoltó 22 járművel csaknem öt órán keresztül küzdött a lángokkal.

Magyar Nemzet
2023. 01. 28. 13:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemcsak a teljes tetőszerkezet, hanem a nagy medence területe is kiégett az éjszaka keletkezett tűzben a Szentmihályi Konrád Ferenc Uszodában. 

A helyszínre 22 járművel hetven tűzoltó érkezett, a lángokat hat órára oltották el. A szakemberek még dolgoznak azon, hogy kiderítsék, miért gyulladt ki az épület. A 2007-ben átadott uszodától több száz méterre is érezni az égett szagot, a lángok azonban szerencsére nem terjedtek át sem a környező lakóházakra, sem az uszoda mellett található játszótérre. 

A Szentmihályi Konrád Ferenc Uszoda leégett teteje Fotó: Mészáros Tibor

A XVI. kerületi önkormányzat újranyitotta a Kertváros másik uszodáját az Erzsébetligetben. Az intézményt az energiaválság miatt, takarékossági okokból zárták be a téli hónapokra.

Borítókép: A nagy medence területe a kiégett XVI. kerületi Szentmihályi Konrád Ferenc Uszodában (Fotó: Mészáros Tibor)

 

 

 



 


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.