Fizikai fájdalmat is okozott az ötéves kislánynak, amikor szexuálisan bántalmazta a 78 éves férfi

Vádat emelt többször elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt egy 78 éves miskolci férfi ellen a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség. A gyanú szerint a férfi a szomszédos lakásban lakó ötéves kislánnyal fajtalankodott.   

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 25. 14:20
Gyõrkös István
Szombathely, 2018. április 25. A bõnyi rendõrgyilkossággal vádolt Gyõrkös István megbilincselt keze a büntetõper tárgyalásának elsõ napján a Szombathelyi Törvényszéken 2018. április 25-én. A vádirat szerint Gyõrkös István bõnyi lakásán a Készenléti Rendõrség hatósági engedély nélkül tartott lõfegyverek gyanúja miatt tartott házkutatást 2016. október 26-án. A vádlott három lövésbõl álló sorozatot adott le egy 46 éves rendõrre, az egyik lövedék az áldozat fejét érte, aki ebbe a sérülésbe belehalt. MTI Fotó: Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Fegyházbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott az ügyészség a bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben. Azt is javasolták, hogy a bíróság állapítsa meg, a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra.

A vádirat szerint az idős férfi egy miskolci társasházban lakott, és jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő, ötéves lányát egyedül nevelő nővel. Az édesanya megengedte, hogy gyermekét a vádlott elvigye. 

Az idős férfi többször is fagylaltozni vitte a gyermeket, és ezeket az alkalmakat használta fel arra, hogy az autójában szexuálisan molesztálja a kislányt, akinek megtiltotta, hogy édesanyjának beszéljen a történtekről. Legutóbb a vádlott egy játszótérnél levetkőztette a gyermeket, majd úgy bántalmazta szexuálisan, hogy fájdalmat okozott neki. A kislány ezután a tiltás ellenére mindenről beszámolt édesanyjának.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Amerikában vérfertőzés, többszörös szodómia, többszörös gyermekmolesztálás, gyermekek szexuális kizsákmányolása és prostituálása miatt emeltek vádat egy pedofil meleg pár ellen, akiket tavaly nyáron tartóztattak le. A vádirat szerint a meleg pár a fiúkat orális szexre és arra kényszerítette, hogy rajtuk végezzenek orális szexet, valamint análisan megerőszakolták őket. Az aktusokat bizonyos esetekben fel is vették videóra. Az örökbe fogadott gyermekeket áruba is bocsátották egy Atlanta környéki meleg pedofil kör számára, amelynek el is küldték a felvételeket. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI: Varga György)
    

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.