Országszerte probléma van a Vodafone szolgáltatásával

Magyarország-szerte problémákkal küszködnek a Vodafone TV szolgáltatásainak felhasználói. A Downdetektor szerint egyre több hibajelentés érkezik.

MAGYAR NEMZET
Forrás: INDEX.HU2023. 01. 25. 17:41
null
Budapest, 2023. január 14. Cégfelirat a Vodafone Group Plc., a világ legnagyobb távközlési szolgáltatója magyarországi leányvállalata fõvárosi Erzsébet körúti üzlete felett. A magyarországi telekommunikációs vállalatot a 4iG Nyrt. és a magyar állam felvásárolja és új neve ezentúl one lehet. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több hiba bejelentés érkezik a Vodafone miatt a Downdetector szerint. Sokan már reggel hét óra óta nem tudnak használni egyes szolgáltatásokat.

A Vodafone ügyfélszolgálatára betelefonálva még az ügyintéző kapcsolása előtt tájékoztat egy automata női hang arról, hogy a hibát már észlelték.

A Vodafone TV Mediabox működésében fennakadást tapasztalhat. Amennyiben a »nincs előfizetése a csatornán« hibaüzenetet tapasztalja, kérjük, végezze el a Mediabox alaphelyzetbe állítását

– mondja egy automata női hang, amely azt is részletesen elmagyarázza, hogyan oldható meg a probléma.

Íme a megoldás!

A Vodafone az Index szerkesztőségéhez egy közleményt is eljuttatott a problémával kapcsolatban. Mint írják,

a Vodafone TV Mediaboxok működésében egyes ügyfelek fennakadást tapasztalhatnak, ennek központi megoldásán a szolgáltató munkatársai nagy erőkkel dolgoznak.

A vállalat hozzátette: pár egyszerű lépésben megoldható a boxok alapbeállításra állítása, amely helyreállítja a működést. Ennek lépései a következők:

  1. kapcsolják be a készüléket,
  2. nyomják meg a távirányítón menü/házikó gombot,
  3. válasszák ki a Beállítások menüpontot (fogaskerék jelzés a menüben), 
  4. válasszák ki a Vodafone Mediabox beállítások menüpontot,
  5. válasszák ki az Alaphelyzetbe állítás menüpontot, itt írják be a PIN-kódot (alapértelmezetten 0000),
  6. ezt követően várják meg, amíg a készülék csatornakeresése lefut.

A Vodafone az okozott kellemetlenségért az ügyfelek elnézését és türelmét kéri – tették hozzá.

Az eredeti cikk Országszerte probléma van a Vodafone-nal címen érhető el az Index oldalán.

Borítókép: Cégfelirat a Vodafone Group Plc., a világ legnagyobb távközlési szolgáltatója magyarországi leányvállalata egyik fővárosi üzlete felett. A magyarországi telekommunikációs vállalatot a 4iG Nyrt. és a magyar állam felvásárolja (Fotó: MTVA/Róka László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.