Lebukott egy férfi Litéren, ittasan és jogosítvány nélkül vezetett egy munkagépet

Igazoltatott a rendőrség egy 37 éves, munkagéppel közlekedő férfit Litéren, február 1-jén. Az intézkedés során kiderült, hogy amellett, hogy a sofőr ittas volt, nem is rendelkezett vezetői engedéllyel.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Police.hu2023. 02. 02. 10:02
null
Nagykapornak, 2020. december 12. Rendõrök szondáztatnak egy autóst a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság közlekedésbiztonsági ellenõrzése során Nagykapornakon 2020. december 12-én. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járőrök alkoholszondás vizsgálatot végeztek a férfin, amelynek pozitív lett az eredménye. Kiderült, hogy a sofőrnek nem volt vezetői engedélye sem. A Tolna vármegyei lakost további mintavételre kötelezték. Az ittas vezetésért közigazgatási bírságot kapott, az engedély nélküli vezetésért pedig szabálysértési eljárást indítottak ellene – írja a Police.hu.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt 24 órában tizenhárom emberből ötöt állított elő ittas járművezetés gyanúja miatt.

Borítókép: rendőrök szondáztatnak egy autóst a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésbiztonsági ellenőrzése során Nagykapornakon 2020. december 12-én (Fotó: MTI/Varga György)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.