Nincs változás, Tordai Bence a szabálytalanul épített házát tüntette fel vagyonnyilatkozatában

Egy magyarnándori családi ház fele is a párbeszédes képviselő tulajdonában van.

Magyar Nemzet
2023. 02. 01. 8:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tordai Bence továbbra is tulajdonosa a II. kerületi, 130 négyzetméteres családi házának, melyet szabálytalanul épített. Az ingatlanban 4/28-nyi tulajdonjoga van. Emellett egy hatvan négyzetméteres magyarnándori családi ház fele része az övé. Nincs változás a friss vagyonnyilatkozata szerint járműfronton sem: továbbra is egy 2018-ban vásárolt Toyotát birtokol.

Hiába mentegetőzött többször is Tordai Bence azzal, hogy minden rendben zajlott a luxusvillája megépítése körül, szabálytalan építkezés miatt a kormányhivatal eljárást indított a párbeszédes politikus százötvenmilliós háza ügyében – írtuk korábban. 

A kormányhivatal egyébként megállapította, hogy az egyszerű bejelentés alapján felépült villa jogszerűtlen és szakszerűtlen, ezáltal szabálytalan építési tevékenységgel valósult meg.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.