Halálos baleset történt Makó és Maroslele között + fotók

Baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalán, Maroslele közelében.

Magyar Nemzet
2023. 03. 22. 16:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A balesetben egy teherautó és egy kamion ütközött, a jármű az oldalára fordult. A helyszínen teljes útlezárás van érvényben, ahová mentőhelikopter is érkezett. A katasztrófavédelem munkatársai a mentéshez darut is telepítenek. Aki teheti, kerülje el ezt az útvonalat – írja a Csongrád-Csanád vármegyei hírportál, a Délmagyar.hu.

Fotó: Police.hu

A baleset szerdán nem sokkal 14 óra előtt történt az M43-as autópálya 28-as kilométerszelvényében, Maroslele közelében – közölte a rendőrség hivatalos oldalán. Egy pályafenntartó járműnek ütközött neki egy kamion. Az ütközéstől a jármű a sztráda melletti árokba csapódott. A sofőr a kocsi alá szorult és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 

Fotó: Police.hu

Teljes útlezárás volt érvényben, a forgalom mostanra félpályán megindult.

A rendőrök a forgalmat a maroslelei lehajtónál a 4414-es útra terelik. A forgalom a sztrádára Makónál térhet vissza. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét.

Az eredeti cikk Halálos baleset történt az M43-ason, Maroslele után címmel a Délmagyar oldalán olvasható.

Borítókép: Képek a balesetről (Forrás: Police.hu)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.