időjárás 3°C Stefánia 2023. november 28.
logo

Hivatalos: újabb béremelés jön az egészségügyben

Orbán Viktor a Roszatom vezetőjével tárgyalt

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2023.06.05. 11:42 2023.06.05. 14:31
Orbán Viktor a Roszatom vezetőjével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a karmelita kolostorban tárgyalt a Roszatom orosz nukleáris energetikai konszern vezérigazgatójával, Alekszej Lihacsovval – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Kirill Komarov, a Roszatom vezérigazgató-helyettese is.

SZIJJÁRTÓ Péter; ORBÁN Viktor
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az energetikai cég küldöttségét korábban fogadta Szijjártó Péter is, aki a találkozó után elmondta: 

hamarosan megindulnak a paksi bővítés újabb fontos előkészítő munkálatai, a módosított szerződéses keretrendszer biztosítja a gyorsabb előrehaladást a biztonsági szabályok teljes körű tiszteletben tartása mellett.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök a Roszatom orosz nukleáris energetikai konszern vezérigazgatójával, Alekszej Lihacsovval tárgyal a karmelita kolostorban 2023. június 5-én. A kormányfő mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.