A baloldal a kormány és nem a vírus ellen harcol

Az összefogás helyett a baloldal pártjai és politikusai hangulatkeltéssel és álhírterjesztéssel foglalkoznak.

Munkatársunktól
Forrás: MTI2021. 03. 07. 17:44
NACSA Lõrinc
Nacsa Lõrinc is önkéntes karanténba vonul, de nem beteg Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal pártjai és politikusai hangulatot keltenek és álhíreket terjesztenek, miközben most fegyelmezettségre és összefogásra lenne szükség. A baloldal a kormány, és nem a vírus ellen harcol, amiből a Jobbik is bőven kiveszi a részét – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője az MTI-hez eljuttatott videóüzenetben.

Nacsa Lőrinc (KDNP) szerint a baloldal politikusai a kormány ellen küzdenek, nem a járvány ellen
Fotó: MTI/Kovács Attila

A kereszténydemokrata politikus kiemelte, hogy a Jobbik elnöke, Jakab Péter a koronavírus-járvány harmadik hullámában is az ország újranyitását követelte.

Nacsa Lőrinc arra is rámutatott, hogy Jakab Péter a füstgránátos munkatársáért nem meri vállalni a felelősséget, de közben Auschwitzban tréfálkozó sofőrje, több bérelt irodája és közel két és fél millió forintos fizetése van – mondta.

A kormánypárti politikus álszentnek nevezte a Jobbik elnökét, amiért „megpróbálja eljátszani a nép egyszerű gyermekét”, miközben „havi hatmillió forintjába kerül az adófizetőknek”.

Korábban lapunk is megírta, hogy Kocsis Máté (Fidesz) szerint a baloldal parlamenti és közéleti magatartása az emberek elbizonytalanítására szolgál a járványhelyzet kellős közepén, akár az oltással, akár a védelmi intézkedésekkel kapcsolatban. A Fidesz frakcióvezetője arra is felhívta a figyelmet, hogy a parlament egészségüggyel foglalkozó bizottságát az a Korózs Lajos (MSZP) vezeti, aki álhíreket terjesztett, a kamuvideójával pedig megalázta és megsértette a magyar mentősöket. Kocsis azt is elmondta, hogy a baloldali összefogás pártjai által felállított Covid-vizsgálóbizottság nem hivatalos, a kormány pedig nem vesz részt nem hivatalos, a baloldal által kreált intézményekben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.