A baloldal Sorosékkal liberalizálná a büntetőpolitikát

A baloldal nem támogatta a gyermekek elleni bűncselekmények szigorítását – írta közleményében a Fidesz.

Forrás: MTI2020. 07. 08. 18:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal nem támogatta a gyermekek elleni bűncselekmények szigorítását – írta közleményében szerdán a Fidesz a gyermekpornográfiával kapcsolatos büntetési tételek szigorításának MSZP-s javaslatára reagálva.

A baloldal a Soros-hálózattal együtt valójában a magyar büntetőpolitika liberalizálását és enyhítését célozta meg, az elmúlt években mindig a bűnözők oldalára álltak, a gyermekek elleni szexuális bűncselekmények szigorítását sem támogatták – olvasható a nagyobbik kormánypárt közleményében.

A Fidesz álszentnek tartja azt, „amit a baloldal művel”: a baloldal képviselői nem szavazták meg a gyermekek kiemeltebb védelmét és a gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények szigorúbb büntetését célzó új büntető törvénykönyvet és annak szigorításait sem.

A kormánypártok ahogy eddig, ezután is készek minden támogatást megadni a gyermekek még fokozottabb védelméhez – hangsúlyozta közleményében a Fidesz, hozzátéve: a bűnözőknek, különösen a gyermekek elleni bűnelkövetőknek a börtönben a helyük.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.