A borzalom éjszakájának nevezte a bécsi mészárlást az EP-képviselő

„A borzalom éjszakája Bécsben. Minden együttérzésünk az osztrák népé” – kezdi bejegyzését közösségi oldalán Hidvéghi Balázs.

Forrás: Facebook2020. 11. 03. 11:28
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A borzalom éjszakája Bécsben. Minden együttérzésünk az osztrák népé” – kezdi bejegyzését közösségi oldalán Hidvéghi Balázs, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselője.

„Azonban nem lehet amellett elmenni, hogy terrorhullám söpör végig Európán. Az elmúlt bő két hétben történt két lefejezéses támadás Franciaországban, most pedig egy mészárlás a bécsi belvárosban. Ne legyenek illúzióink, lesz még több is! Ugyanis az európai kultúra ostrom alatt áll. Ezt lassan a kontinens nyugati felének is be kellene látnia. Ha egyazon társadalmon belül a kereszténység feladja értékeit, az iszlám viszont ragaszkodik a sajátjához, akkor az utóbbi felülkerekedik. Az eredmény nem egy szép új világ lesz, hanem a keresztény életforma eltűnése. A multikulturalizmus ezért megbukott. Soha nem is volt több balliberális délibábnál. Ideje felébredni” – zárja bejegyzését az EP-képviselő.

A posztot IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.