A DK szembeállítja a magyart a magyarral

A Demokratikus Koalíció (DK) szembeállítja a magyart a magyarral, amikor támadja a kormány családvédelmi akciótervét és a gyermeket vállaló családok ellen uszít – jelentette ki Zsigmond Barna Tamás kormánypárti politikus az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politikus visszautasította azokat az ellenzéki vádakat is, miszerint a családvédelmi programok kizárólag a jómódú családokat segíti, mint aláhúzta: az állampolgárok számottevő része részesülhet ezekből a programokból.

Forrás: ECHO TV2019. 03. 28. 12:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zsigmond Barna Pál kiemelte: a Nemzeti Konzultáció kapcsán kiderült, hogy a magyarok meghatározó többsége támogatja a családvédelmi akciótervet és azokat az intézkedéseket, melyeket a kormány eddig bevezetett és tervez bevezetni. Az ellenzék részéről mindenféle kritika elhangzott a parlamentben, majd azt követően a médiában, írásokban szidták a jogszabályt főként a Demokratikus Koalíció képviselői. Bauer Tamás egyenesen perverz szabályoknak titulálta a családvédelmi intézkedéseket. A DK pedig rossz iránynak nevezi a kormány azon akciótervét, melyet a magyar állampolgárok meghatározó többsége támogat – fogalmazott.

Tóth Kriszta azon felvetésére Bauer Tamás kijelentette, hogy nem szavazná meg a családvédelmi akciótervet, Zsigmond Barna Pál úgy fogalmazott: szerencsére Bauer Tamás nem szavazhat az Országgyűlésben, azonban annál nagyobb kárt tud okozni az olyan írásaival, amikor szembe állít magyart a magyarral. Láttuk, hogy a DK művésze ennek a szembeállításnak, hiszen akár az állampolgárság kapcsán vagy családvédelem kapcsán nagyon gyorsan egymás ellen tudja uszítani a magyarokat – emelte ki.

Megjegyezte: nagyon rossz irány a Demokratikus Koalíció részéről, hogy mindig valamit keres, azt felnagyítja, szembeállítja. Teszi mindezt ahelyett, hogy az érdemi részről beszélne. A képviselő hangsúlyozta: Bauer Tamás azt is mondja, hogy nem a magyar családokat kell támogatni, hanem migránsokat kell betelepíteni. A DK ilyen értelemben a családvédelmet szembeállítja a bevándorlással. A DK korábban is és most is azt képviseli, hogy Európába és Magyarországra bevándorlókat kell telepíteni, és nem a magyar családokat kell támogatni.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.