A Fidelitas kampányt indít Karácsony Gergely alkalmatlanságáról

Karácsony Gergely alkalmatlanságát már az ellenzék is látja, hiszen Gyurcsány hetekkel ezelőtt megmondta, hogy a főpolgármester-jelölt mögül „elment a támogatás”, illetve hogy nem hisz annak győzelmében.

Forrás: MTI2019. 10. 08. 15:24
KARÁCSONY Gergely; BÖRÖCZ László
Budapest, 2019. október 8. Böröcz László fideszes országgyûlési képviselõ, a párt ifjúsági társszervezete, a Fidelitas elnöke sajtótájékoztatót tart a Városligetben 2019. október 8-án. A Fidelitas kampányt indít Karácsony Gergely „alkalmatlanságáról”. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidelitas tájékoztató kampányt indít, mert szeretné, ha minden budapesti megtudná, hogy Karácsony Gergelyt szövetségesei és más ellenzéki szereplők is alkalmatlannak találják a főpolgármesteri posztra – közölte Böröcz László, a Fidelitas elnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Böröcz László hangsúlyozta: Karácsony Gergely alkalmatlanságát már az ellenzék is látja, hiszen Gyurcsány Ferenc hetekkel ezelőtt megmondta, hogy a főpolgármester-jelölt mögül „elment a támogatás”, illetve hogy nem hisz Karácsony Gergely győzelmében.

[audio mp3="https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2019/10/FidelitasTelefon02Mod04Short.mp3"][/audio]

Közölte: Gyurcsány Ferenc ezen mondatairól telefonos kampányt indítanak, valamint folytatják a közterületi kampányt is, amelynek során bemutatják, mit mondtak Karácsony Gergely alkalmatlanságáról ellenzéki szereplők.

Ennek keretében egy ledfallal ellátott kisteherautó járja majd Budapestet a következő napokban, egy olyan videót vetítve, amelyen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt beszél Karácsony Gergelyről.

Böröcz László közölte, a következő néhány napban szeretnék minél több helyre elvinni ezeket a megszólalásokat, hogy minél több budapesti választópolgár megismerhesse őket.

Kérdésre válaszolva a Fidelitas elnöke elmondta: a kampányköltéseket a választás után hozzák nyilvánosságra.

Szintén kérdésre Böröcz László Borkai Zsolt győri polgármester ügyét magánügynek nevezte, és nem kívánta kommentálni.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.