A Fidesz a VMSZ jelöltjeinek támogatására buzdít

A Fidesz a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) jelöltjeinek támogatására buzdítja a vajdasági magyarokat a június 21-i szerbiai parlamenti választásokon.

Forrás: MTI, Facebook2020. 06. 16. 17:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin, a nagyobbik kormánypárt alelnöke az MTI-hez kedden eljuttatott videóüzenetében kiemelte: a szerbiai magyar választók június 21-én ismét dönthetnek arról, hogy magyar politikusok képviseljék-e a magyar érdekeket.

A magyar jelöltek helyi, tartományi és országos szinten is indulnak a VMSZ színeiben – mutatott rá a Fidesz alelnöke, majd pártja nevében közölte:

„Mi a VMSZ jelöltjeit támogatjuk.”

Novák Katalin szerint „a trianoni békediktátum századik évfordulójának évében talán még fontosabb, hogy összefogjunk, hogy a nemzeti összetartozást ilyen értelemben is átültessük a gyakorlatba”.

„Mutassuk meg, hogy a határon túl is vannak magyar érdekek” – hangoztatta, majd a szerbiai magyarokat a választáson való részvételre és mindhárom szinten a VMSZ jelöltjeinek támogatására buzdította.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.