A Fidesz is reagált Dobrev Klára sajtótájékoztatójára

A nagyobbik kormánypárt felszólította a baloldali pártokat, hogy azonnal állítsák le az oltásellenes kampányt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 03. 29. 16:40
DOBREV Klra
Budapest, 2020. februr 21. Dobrev Klra, a Demokratikus Koalci (DK) eurpai parlamenti (EP-) kpviselje nyitbeszdet mond az eurpai minimlbrrl szakszervezeti vezetk rszvtelvel rendezett konferencin a budapesti Eurpa Pontban 2020. februr 21-n. Az ellenzki politikus az eurpai minimlbr bevezetse mellett rvelt a frumon. MTI/Mohai Balzs Fotó: Mohai Balázs Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal volt az, amely Gyurcsány Ferenc vezetésével oltásellenes kampányt indított – így reagált a Fidesz Dobrev Klára sajtótájékoztatójára, ahol a DK-s európai parlamenti (EP-) képviselő azt hangoztatta, hogy a kormány dilettáns és rossz döntései sorozatának a következménye, hogy „ma Magyarországon halnak meg a legtöbben lakosságarányosan koronavírusban”, továbbá felszólította a kormányt, hogy bízza független szakértőkből álló testületre a járvány elleni védekezés irányítását.

A nagyobbik kormánypárt közleményében emlékeztetett: a baloldali önkormányzatok azt kérték, hogy az ő területükre ne küldjön a kormány orosz vagy kínai vakcinát, hangsúlyozva, hogy

a baloldalt terheli a felelősség minden olyan idős ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról és így nem szerzett időben védettséget.

A Fidesz továbbá felszólította a baloldali pártokat, „élükön Gyurcsány Ferenccel”, hogy azonnal állítsák le az oltásellenes kampányokat és ne terjesszenek álhíreket.

Dobrev Klára pedig – tették hozzá – inkább azzal törődjön, hogy mindig viseljen maszkot! Ne fertőzzön meg másokat, ahogy azt legutóbbi kampánykörútján is tette! – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.