A Fidesz vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a BKV-közbeszerzés ügyében

A párt arra is felszólította Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy jöjjön elő a színfalak mögül, és végre derüljön ki az igazság!

Forrás: Facebook2020. 12. 15. 12:46
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezzük a botrányos BKV-közbeszerzés kivizsgálására – kezdi bejegyzését a Fidesz budapesti Facebook-oldala.

Először egy hónappal ezelőtt, november 19-én írtunk levelet Karácsony Gergelynek a BKV kamucégbotrány miatt. Legutóbb pedig a múlt héten tettünk fel számos kérdést neki, például olyanokat: ki döntötte el, hogy a Leisztinger Tamáshoz közeli offshore hátterű kamucéggel kell szerződést kötni? Ki viseli ezért a felelősséget? És mikor akarják kivizsgálni a botrányos eljárást? A főpolgármester és a városháza azonban csak hallgat az ügyben – részletezik posztjukban.

Ezért most vizsgálóbizottság összehívását kezdeményezzük. A főpolgármester jöjjön elő a színfalak mögül, és végre derüljön ki az igazság!

- zárták gondolataikat.

Az említett bejegyzést itt tekintheti meg:

⚠ VIZSGÁLÓBIZOTTSÁG FELÁLLÍTÁSÁT KEZDEMÉNYEZZÜK A BOTRÁNYOS BKV-KÖZBESZERZÉS KIVIZSGÁLÁSÁRA ⚠

Először egy hónappal...

Közzétette: Fidesz Budapest2020. december 15., kedd

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.