A gazdaságot érintő kérdések is a nemzeti konzultáció részei lesznek

Hollik István szerint a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal programjából tudjuk, hogy ők adót emelnének, mind az embereknek, mind a vállalkozásoknak.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 06. 25. 13:37
null
Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója Forrás: FACEBOOK (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az országot újraindítani és megerősíteni csak az emberekkel együtt lehetséges, ezért a gazdaságot érintő fontos kérdések is a nemzeti konzultáció részei lesznek – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatban.

Hollik István célként jelölte meg, hogy a koronavírus-járvány után a magyar gazdaság erős, versenyképes és válságálló is legyen. Hozzátette: a kormány ezt úgy akarja elérni, hogy tovább csökkenti az adókat, kétszázezer forintra emeli a minimálbért és a gazdaság jó teljesítménye esetén a családoknak visszaadja az idén befizetett személyi jövedelemadót.

Hollik István szerint vannak azonban, akik mást gondolnak a gazdaságpolitikáról. Úgy fogalmazott:

a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal programjából tudjuk, hogy ők adót emelnének, mind az embereknek, mind a vállalkozásoknak, eltörölnék az otthonteremtési támogatásokat, azaz visszahoznák a megszorításon alapuló politikájukat. Ezt már jól ismerjük a 2010 előtti időkből.

Kijelentette: ezért ezek a fontos, gazdaságot érintő kérdések is a nemzeti konzultáció részei lesznek. A politikus egyúttal mindenkit arra biztatott, hogy mondja el a véleményét. Hozzunk létre egyetértést az adócsökkentésben és a családok támogatásában! – zárta szavait.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.