A gyermek joga az első

Egy gyermeknek egy anyára és egy apára, nem pedig egy anyára és még egy anyára, vagy egy apára és még egy apára van szüksége.

Forrás: Karc FM2019. 09. 10. 17:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A család intézménynek védelme mellett még nagyobb hangsúlyt kell fektetni a gyermekek jogaira – hangzott el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Világnézeti, erkölcsi indíttatásból, illetve gyakorlati szempontok alapján meg kell határozni hogy mi a jó a gyermeknek. Például azt, hogy egy gyermeknek egy anyára és egy apára, nem pedig egy anyára és még egy anyára, vagy egy apára és még egy apára van szüksége.

A műsorban szó volt arról is: Budapesten immár harmadik alkalommal rendeznek nemzetközi demográfiai csúcsot, eközben azonban egészen elképesztő módon a pedofilokat mentegető írások jelentek meg a magyar médiában; a Magyar Narancsban és a HVG internetes oldalán. Ha valaki a saját kiskorú gyermekére vagy unokájára gondol, akkor nagyon kevesen vannak olyanok Révész Sándoron vagy a Magyar Narancs munkatársán kívül, akik azt hiszik, hogy jót tenne neki, ha egy felnőtt férfi vagy nő molesztálja.

Az igazság órája minden héten kedden délután három és négy között a Karc FM-en. Ismétlés szerdánként hajnalban három és négy között. A legutóbbi adás közreműködői voltak: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és a szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre.

A legfrissebb adás az alábbi linkre kattintva hallgatható meg.

https://www.mixcloud.com/karcfm/az-igazság-órája-2019-09-10-1500-1600-1/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.